HomeSocialAlice în Vestiarul Minunilor

Alice în Vestiarul Minunilor

La o primă vizualizare, titlul articolului m-a confuzionat grav: "Un cuplu de homosexuali şi-a dus fetiţa la piscina unui hotel de lux din Bucureşti. Ce s-a întâmplat când „cei doi taţi” au încercat să o schimbe în vestiarul bărbaţilor". Asta din cauză că, român fiind şi eu, am tendinţa de a mă pripi incorect politic. Nici vorbă de trafic cu carne vie, cele două mame (termenul "cei doi taţi" mi se pare discriminatoriu) voiau doar s-o schimbe pe fetiţă de haine. 

Aflăm că bulangiii români prezenţi i-au (pardon, le-au) agresat pe cele două cu expresii de genul: "Bulangiule, femeile ar trebui să plece acolo de unde au venit". Unul dintre cei doi (rămân şi eu la masculin, să nu mă mai încurc), cetăţean străin stabilit de 11 ani în România, a făcut o plângere către Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării. Susţinut de ACCEPT, omul e hotărât să se lupte juridic cu mentalităţile româneşti retrograde. De când nu mai are voie o fetiţă de 3 ani să vadă şi ea nişte mătărângi într-un vestiar masculin, să ştie ce o aşteaptă în viaţă?! Micuţa a rămas cu grave sechele psihologice în urma incidentului, refuzând să mai intre în toaleta grădiniţei, din teamă să nu o certe vreun nene.

Mi se pare cea mai gravă nesocotire a drepturilor fundamentale în România, după tergiversarea declarării delfinilor drept "persoane non-umane", cu toate beneficiile aferente; inclusiv dreptul de vot, ce ar demonstra evoluţia lor peste mulţi conaţionali neştiutori ai numelui planetei unde îl votează pe Ponta. Mentalităţile se schimbă foarte greu la noi şi este o bătălie de dus. Dar, fără accidente istorice ca în trecut, victoria va veni; odată cu ziua când şi bărbaţii români (indiferent de sex) vor face liniştiţi nudism alături de fetiţele dându-le cu lopăţica peste ştromeleagul lui Caragea.

Mă alătur Asociaţiei ACCEPT şi CNCD-ului în demersurile lor; cer sancţionarea drastică a huliganilor din respectivul vestiar, autori ai noului act de înjosire a ţării, mai ales că a fost comis în faţa (mă rog, e un fel de a spune, tot cam incorect politic) unor cetăţeni străini. Uite-aşa ajungem, după "ţiganii Europei", să ne procopsim şi cu apelativul de "heterosexualii UE", înapoiaţii care încă visează la tăierea fanariotă a scârbavnicului mădular învârtoşat public. Dragi români, fiţi toleranţi: Eurovisionul se câştigă cu ştromeleagul Paulei, nu cu ăla anormal al lui Ovi!

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare