HomeSocialD'ale cetateanuluiAntena (3) se mărită, e nuntă în eter!

Antena (3) se mărită, e nuntă în eter!

ANAF vrea să suprime Antenele? Păi Constituția României zice la Art. 30 (4) că „Nici o publicaţie nu poate fi suprimată.” Ce ironie să invoci Constituția în apărarea Latrinelor, dar, hai, decât un nevinovat în pârnaie, mai bine 100 de pârnăiași în Șparlamentul României. Așa că să sărim în apărarea colegilor nevinovați aflați sub oprimarea ANAF.

Mai ales că în apărarea oprimaților angajați ai celui care a devalizat România și acum zace la temnița cu capace sare însuși al doilea om în stat să ne zică că imobilul (pe care o instanță a pus un sechestru) a fost confiscat de stat cu chiriașul înlăuntrul său. Care, conform principiului că proprietatea e un moft, are drept de preempțiune la închirierea sau vânzarea bunului care nu-I aparține decât că a fost plantat acolo chiar de către fostul proprietar căruia i s-a confiscat bunul (pentru a acoperi prejudiciile) printr-o sentiță definitivă și irevocabilă a unei instanțe. Cum se traduce acest “definitiv și irevocabil” în capul apărătorilor de ultimă oră a Latrinelor, nu știu. Nu știu cum se traduce nici în cazul în care Legea se bate în cap cu ea însăși – dar, deh, când borfașii legiferează în Șparlament, este firesc ca și Legea să se dea cu capul de pereți. Așa că, “chiriașul” are un contract valid care expiră peste 6 luni, după care, conform legii chiriașilor, care bate legea penală, acesta avea dreptul de-a mai sta sau de a se căra din sediu.

  • “E o încercare brutală de suprimare a libertății de exprimare a presei. Cerem prim-ministrului României să vină în fața senatului, mâine, de urgență, pentru a da explicații despre acțiunile unor instituții aflate în subordinea sa. Nu ministrul de Finanțe trebuie să dea explicații”, a spus Tăriceanu la tribuna Senatului.

Și acum venim cu argumentele că asistăm la un circ ieftin în care Gâlmea și ai lui se victimizează gratuit (până și ei știau că nu o mai pot lungi cu nesimțirea la infinit). Încă din 16 ianuarie Reporter Virtual arăta că Antenele își amenajează un sediu nou în clădirea Willbrook, unde funcționează și Realitatea TV. O altă stire ne informa că Antenele au notificat CNA că și-au mutat sediul social din actualul sediu într-o clădire din Bulevardul Ficusului. Deci nedreptățiții se pregăteau pentru momentul evacuării, nu au fost luați pe nespusă masă, ca din oală – după cum insinuau printre sughițuri.

Și, că tot s-a repezit canalistul militar Radu Tudor să manipuleze și pe FB susținând că „Sediul social înseamnă sediul în acte pentru a putea avea licența în continuare. Dacă ți-a fost confiscată clădirea cu sediul social. Nu există acolo spațiu adecvat pentru emisie”, să-i arătăm că susținerea sa nu rezistă în fața legii. Art. 57 alin 1 b) din Legea CNA ne arată că se pierde licența dacă titularul încetează să difuzeze serviciul de programe pentru care i s-a acordat licenţa audiovizuală mai mult de 90 de zile, pentru motive de natură tehnică, şi mai mult de 96 de ore, pentru orice alte motive imputabile titularului”. Așadar, Antenele nu rămân fără licență nici dacă își întrerup emisia 90 de zile. Pierd doar bani, mândrie și audiență – adică bani și capacitatea de manipulare atât de necesară că se apropie campania electorală.

Așa că mai răsfirat cu manipulatul pe scări.

Și să sperăm că cititorul de bilețele de la Mihalache (cunoscut și ca Președintele României) nu are să urmărească cu atenție desfășurarea evenimentelor, ci are să iasă public să apere Justiția de atacurile preșului Senatului, Călin Popescu Antenițeanu.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare