HomeSocialArăbeţii au încurcat paharele

Arăbeţii au încurcat paharele

Oamenii foarte proşti se supără din cauza unor glume. Ceea ce s-a întâmplat în Franţa, la redacţia Charlie Hebdo e dovada. E o tragedie, ştiu. E o tragedie că oamenii ăia rămân morţi din cauza unor arabi. Şi nu orice fel de arabi. Ci unii extremişti. Care cred în Jihad, la fel cum Bin-Laden credea în Turnurile Gemene.

Într-adevăr, e o tâmpenie să te gândeşti că arabi-s de vină pentru asta. Să-i bagi pe toţi în aceeaşi grupă, la fel cum au făcut-o câţiva cetăţeni. Asta e o dovadă de prostie echivalentă cu cea a teroriştilor. Există şi arabi cuminţi. Ăia care vă împachetează şaorma pe drum spre multinaţională, de exemplu.

Oamenii foarte proşti pun botu-n faţa unor glume. Mi se întâmplă să nu se râdă la glumele mele. Nu se înţeleg. Poate sunt prea subtile, poate sunt prea bune pentru publicul de rând, nu ştiu. Dar, câteodată nu se râde. Numai că nu mă apuc să-ţi trag două gloanţe-n faţă că n-ai râs. Nu-ţi place, plimbă ursu-n altă parte. Te duci în grupul tău trist de oameni trişti şi discuţi despre ofertele la chefir de la Profi. Nu te condamn, nu te împuşc în cap, nu-mi pasă cine eşti sau ce vrei. Ai râs la glumă-bine, n-ai râs la glumă-iarăşi bine. România e un stat democrat, aşa că fă ce vrei. Chiar dacă pur şi simplu mă doare undeva de asta.

Oamenii ca teroriştii din Franţa se supără din cauza unor glume. Arabii extremişti sunt la fel de idioţi ca şi bancurile cu Bulă. Înlocuieşte ,,Bulă” cu ,,arab extremist” şi gata, ai obţinut genul ăla de banc tâmpit care ţi-a umbrit copilăria. Numai că, de la ,,Bulă intră în redacţie şi începe să ţipe” s-a ajuns la ,,Arab extremist intră în redacţie, începe să ţipe şi omoară 12 oameni”. Iar asta e doar una dintre fazele astea cu arabii. Că n-ai voie să faci glume cu religia. Da' cine fesu' Profetului eşti tu, mă, să impui chestiile astea? Fac glume cu cine vreau, fiindcă asta înseamnă libertatea de opinie. L-au desenat pe Allah în scula goală. Şi? Facem pariu că în Afghanistan ăia fac desene cu Iisus Hristos fumând iarbă?

Aşa că, nu înţeleg: care-i faza cu Charlie Hebdo-ul? Ce-i surpinderea asta? Că terorişti au mai fost. Şi ăia tot arabi. Iar libertatea presei? Păi libertatea presei nu mai există de la 1900 toamna, de când au băgat-o mogulii în hidrant. Ăia 12 oameni rămân morţi, terorişti o să moară şi ei, toată lumea o să moară la un moment dat, ca şi într-un film prost cu kamikaze beţivi. Sad end, într-un sfârşit.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare