HomeSocialArsenie Boca Președinte!

Arsenie Boca Președinte!

După ce Facebook-ul l-a făcut Președinte pe actualul monah cotrocenean Iohannis, o nouă performanță se înregistrează în dreptul rețelei: 95.000 de pelerini s-au rugat de vineri până duminică la Mănăstirea Prislop, unde Arsenie Boca nu-și doarme somnul de veci, ci se ridică zilnic din mormânt pe Facebook pentru încă o minune la Casa Domnului, cu folos la cea a omului.

Vechiul record era de 35.000, iar actualul devine cu atât mai valoros cu cât nu s-a petrecut minunea la vreo sărbătorire a lui Boca, ci în niște zile de Mai mult plăcute pe vremuri apostolilor lui Marx. Citim că acțiunea a fost un succes notabil și din punct de vedere al autorităților, nefiind înregistrat vreun eveniment cu înălțare la Ceruri înainte de a sosi SMURD-ul. Doar zece persoane s-au simțit rău, revenindu-și miraculos la intervenția personală a lui Arsenie.

Nu știm ce mai așteaptă Sfântul Sinod al BOR, de nu mai aprobă odată cererea de canonizare a cetățeanului Zian Boca. Adică unul care nici pe departe nu are likeurile și shareurile lui Arsenie, recte Sf. Nectarie, este de mult pus pe funcție cu acte în regulă, iar monahul de la Prislop nici măcar pe lista de așteptare a Patriarhiei nu are loc? Păi uite de ce suntem noi sub greci (cum am fost și în Istorie), cu un nivel de trai inferior unora care stau acum la mila forurilor financiare internaționale! Nu ne apreciem valorile decât după moartea lor și, uneori, ca în cazul de față, nici măcar atunci.

Să recapitulăm: Arsenie, cât a trăit pământean, a levitat, a trecut prin ziduri, avea darul vederii înainte și a întâlnit pe persoană fizică entități din Astral, în frunte cu Mântuitorul. După moarte nu doar că n-a intrat în rândul drepților așezați la orizontală, ci și-a intensificat activitatea plină de resurecții, lumini eterice pe mormânt și vindecarea pelerinilor în regim de Urgență. Dacă nici ăsta nu este un dosar de cadre plăcut Sinodului, atunci bănuim acolo interese oculte sau, mai grav, faptul că Înalții Părinți se îndoiesc și vor să mai cerceteze. Respectiv, își încalcă singuri preceptele propovăduite nouă, cei care urmărim cu înfrigurare notificările de la Arsenie. 

Atât, deocamdată, pe FB-ul meu tocmai s-a ridicat Boca din mormânt și am nevoie de o minune în portofelul bântuit de Ponta. Sfinte Arsenie, milostivește-ne pe noi!

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare