HomeSocialAutomat sunteţi beliţi. Toţi

Automat sunteţi beliţi. Toţi

Ascultând înregistrările ambientale realizate de DNA cu cele două rozătoare pesediste – Hrebe şi Şova – nu poţi să nu deplângi ce mari comici ai ecranului, ce Ţociu şi Palade, ce Stela şi Parşivel a pierdut ţara asta pentru că rozătoarele s-au făcut politicieni în loc să dea la Teatru. Discuţia are accente de comedie bufă, ridicolul situaţiilor este total, bârfele la adresa „tovarăşilor de nădejde”, gen Mitrea orgoliosul şi Vali Zgonea tolomacul sunt savuroase prin umorul lor involuntar.

Chestia şi mai interesantă e că Hrebenciuc ştia că e înregistrat, fiindcă-l avertizase generalul făcut la apelul bocancilor Mitică Iliescu, dar nu-i păsa. Rozaliul era atât de convins că nu se poate atinge nimeni de blana lui, încât îşi trâmbiţa în auzul lumii furăciunile. Făcea guzganul un trafic de influenţă pe mobil, aranja amnistii şi instala guverne de crăpau magnetofoanele ălora de la DNA înregistrându-l.

Discuţiile dintre guzganul rozaliu Hrebe şi şoricelul căcăniu Şova relevă nu doar că PSD e, de sus şi până jos, un partid de infractori care fac legi doar ca să poată fura în tihnă, ci şi că modalitatea de selecţie a cadrelor e una originală: în PSD nu ajunge şef un om competent, inteligent, bun organizator, bun orator. Nici vorbă de aşa ceva. În PSD, dacă ai calităţile astea eşti condamnat să rămâi la lipit afişe electorale toată viaţa. În schimb, pesediştii caută să şi-l pună şef pe cel mai idiot, mai prost, mai bolovan dintre ei.

După ce s-au fript cu Năstase Împăratul, pesediştii din Comitetul Central şi-au dat seama că trebuie să pună în fruntea lor un pămpălău, ca să-l poată controla mai uşor. Aşa a apărut Geoană. Aşa a apărut apoi Ponta. Aşa urma să apară acest monument de incompetenţă totală şi de prostie fudulă numit Dănuţ Şova. Evident, toţi aceşti prostovani nu puteau ajunge acolo decât dacă promiteau ceva. Cu cât promiteau mai multe aberaţii, cu atât aveau şanse mai mari să se cocoaţe la şefia Partidului. Şova promitea amnistie generală pentru hoţii şi corupţii din România. Dar cine ştie ce absurdităţi a promis Ponta, ca să-l pună guzganii şi pe el în fruntea caşcavalului?

Una peste alta, scandalurile din ultima vreme sunt picătura care ar putea umple paharul. E evident că pe şoşonarii cu creier neted de la oraşe şi sate care votează PSD, aceste scandaluri nu-i vor influenţa. Aceşti oameni sunt, într-o măsură mai mică, reflectarea pesediştilor de top: hoţi, mincinoşi, pomanagii, puşi pe combinaţii, doar-doar să nu muncească, doar-doar să ciupească şi ei ceva. Diferenţa e că Hrebe ciupea cu milioanele de dolărei, iar asistaţii abia de ciupesc cu litrul de ulei.

Însă scandalurile îi vor determina să iasă la vot pe mulţi dintre cei care juraseră până acum să stea în case. Nivelul hoţiei se dovedeşte a fi atât de mare încât până şi aceşti jumanfişti, cărora nu le păsa pe mâna cui dau ţara, au început să conştientizeze: „Băi, frate, ăştia nu mai sunt sănătoşi la cap? Păi dacă acum, că n-au avut puterea deplină, fac aşa, cum or face când o fi şi Ponta preşedinte? Nu, nu se poate, mă duc măcar în turul II şi votez orice, numai să nu vină şobolanii ăştia şi la Cotroceni!”.

Dacă Victor Ponta nu va ajunge preşedinte – şi sunt tot mai multe semnale că aşa se va întâmpla – PSD e un partid condamnat pieirii. Găştile de securişti şi şoareci noi se vor încăiera cu găştile de securişti şi şobolani bătrâni şi se vor mânca de vii. Se vor da în gât unii pe alţii, se vor linşa reciproc, se vor vinde pe-o zi de libertate, iar hecatomba guzganilor pesedişti va fi, probabil, atât de mare încât DNA va trebuie neapărat să înfiinţeze şi un departament de deratizare.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare