Bârfe, șmenuri, șușanele: De ce nu e interesată DNA de dosarul Teldrum

de Redacția Academia Cațavencu , 23 martie 2017
Bârfe, șmenuri, șușanele: De ce nu e interesată DNA de dosarul Teldrum

Plecat-au mai mulți la drum să-l răpună pe mugurele ăla turnător de la Cămătăria Națională cu hârtii din subsolurile CNSAS doar că, ce să vezi, unii stăteau și de cinci ani cu niște hârtii la păstrare și alții au renunțat să mai ridice hârtiile pe care le ceruseră despre mugurelul căruia încă nu i-a pocnit coaja astfel încât să-i iasă floarea pensionării la ivea­lă. Abia după ce s-a aflat public despre turnătoriile lui Manole a mai ieșit o Ană din zid și a spus că, de fapt, toată mănăstirea pe care a zidit-o Manole era sub acoperire. Bine și așa, Doamne ajută, decât totul conspirat, ca până acum, cu hârtiile acasă.


La mijloc de Anticorupție deasă/ stă Codruța reculeasă/ că nu prea-i vine să iasă/de câte dezvăluiri se lasă. De data asta, dezvăluirile ar putea ajunge în punctul în care, măi să fie, am afla că fix ea, Codruța, era prietenă bună-bună, de șpriț și taclale, cu Livinho de Teleorman. Ceea ce ar putea explica de ce dosarul Tel Drum mai are un pic și devine una cu asfaltul din fața DNA, dar cu lemnul unui birou de procuror nu are, cert, nici o legătură. Sau depinde de unde te uiți, nu am băga mâna în foc că dosarul ăsta nu sprijină piciorul unui birou care se clatină.


Dacă v-a trecut cumva prin cap că, a) dacă Iohannis l-a numit pe Hellvig în fruntea SRI și, b) Hellvig vine din PNL, atunci PNL are o relație bună cu șeful SRI, v-ați înșelat. De fapt, decât dubiosul Bouchoa se trage de șireturi cu Edi, ăilalți din partid sunt mai fraieri și nu prind nici măcar o vizită de lucru, o măslină, o apă 

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

 • Allison Howarts

  22 decembrie 2017 2:27

  Bună ziua, sunt aici pentru a răspândi această veste bună întregii lumi cu privire la modul în care am primit soțul meu înapoi. Eram nebun când soțul meu mi-a lăsat o altă femeie luna trecută. Dar când mă întâlnesc cu un prieten care ma introduce în profetul Okona, un mare mesager la oracolul pe care îl slujește, mi-am povestit problema profetului Okona despre cum ma lăsat soțul meu. El mi-a spus doar că am ajuns la locul potrivit că voi fi dorința mea de inimă fără nici un efect secundar. Mi-a spus ce trebuie să fac, după ce a fost făcut, în următoarele două zile, soțul meu a sunat mă la telefon și îmi pare rău că m-ai trăit înainte. Sunt atât de fericită și copleșită că trebuie să le spun întregii lumi cum mi-a ajutat profetul Okona să-mi dau dorința inimii. Dacă aveți nevoie de orice fel de ajutor, contactați Profetul Okona la următoarea adresă de e-mail prophetokonagmail.com De asemenea, a distribuit atâtea vrăji ca,1 Dacă doriți ex-spate.2 nu ai nevoie de un divorț în căsnicia ta.3 Vrei să fii promovat în biroul tău.4 Vrei să vindeci bolile mortale5 Dacă vreți un copil.6 Vrei să fii bogat.7 Vrei să îți ceri soțul și soția să fie a ta pentru totdeauna.8 Dacă aveți nevoie de asistență financiară.9 vrei o soție soț

  raspunde comentariului
 • Korel Draw

  08 septembrie 2017 10:24

  Ați uitat să-i puneși zeghe! Târgșor scrie pe ea, ca să fie aproape de tac-su, procurorul comunist! Luie Maura!

  raspunde comentariului
 • ilidia

  22 mai 2017 19:51

  Primul si al treilea subiect bateti campii. Al doilea fiti pe pace dosarul Dragnea-Teldrum creste in liniste...Si cand o fi copt "pac la Razboiul", vorba lui nenea Iancu.

  raspunde comentariului
 • Dan

  08 mai 2017 11:27

  Ce bine o prinde peruca si coafura. In ton cu viata satului.

  raspunde comentariului
+