HomeSocialBercea Mondial, spălat de dosare cu șamponul NUP

Bercea Mondial, spălat de dosare cu șamponul NUP

Pușcăria a fost un pic cam dură pentru un dulce fin ca Bercea Mondial. I-a răcorit tălpile de la sandale amintindu-i că s-a afiliat prost cu Mircea Băsescu. Iar acum, după piesa de teatru prost jucată în rolul de bufon din spatele fratelui președintelui, tânjește din penumbra gratiilor la lunga sa carieră de parazit. O carieră care îi dăinuie în minte la fel cum îi dăinuie și colecția impresionantă de clasoare cu peste 25 de dosare diferite, strânse și aranjate cu grijă în pliul burții din anul 2006.

Normal că Bercea s-a înecat într-un târziu ca țiganul la mal, că doar nu vroiați să încalce tradiția, nu?  Nu a mai putut să-și termine treburile cu dosare de mâna a doua așa că a decis să se spele pe mâini de ele. Nu s-a spălat el, l-au spălat alții, dar nu conteză. A fost curățat de dosarele mizerabile cu șamponul  neînceperii urmăririi penale (NUP) oferit cadou de un procuror înduioșat de problemele unui infractor mărunt din județul Olt. A pocnit din degete, profund impresionat de situația jalnică a lui Sandu Anghel și l-a teleportat înapoi în baldachinul unui palat de lelițe, oferindu-i imortalitatea și nemurirea sufletului până la următorul caz de corupție și furăciune din visteria statului, caz în care îl va chema din nou în fața instanței pentru a-i schimba bateriile.

Se pare că bateriile fie erau stricate, fie i-au respins sarcinile electrice pozitive și negative lui Bercea. În loc să-i ofere cât de cât încă o porție de rezistență în cazul celor 25 de dosare, bateriile l-au dus în spatele gratiilor, uitându-l acolo, nespălat, cu dosarele odată ude, acum uscate de procurori și  scuipat pe frunte de M.Băsescu. Sorta este crudă, dragă Bercea, mai ales dacă te-ai înfruptat din banii statului  încet-încet, cu apetitul nemărginit al vreunui baron local.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare