HomeSocialBin Laden de mai trăia, astăzi ne invidia

Bin Laden de mai trăia, astăzi ne invidia

Bin Laden nu cred că a avut vreodată România pe harta atentatelor, și până la urmă de ce ar face asta? De ce și-ar consuma resurse „bune” de sinucigași și bombe pentru o țară care se detonează singură când îți e lumea mai dragă? Nu zic de faptul că se moare-ncet și sigur de infarct în trafic, ori de foame-n case, ori sutele de mii de tumori care atârnă pe ici pe colo, ci de simplul fapt că amendăm orice act terorist îndreptat împotriva noastră. La propriu îl amendăm.  Bin Laden voia reflectoare pe el, nu o amendă anemică de 6.000 de lei.

Spre deosebire de bin Laden, teroriștii mai mici lovesc România cu pere și ardei capia. N-are cum să nu fie atentat când vinzi fructe și legume cu de nouă ori mai multe pesticide-n ele decât „normal”. E chiar hilar că există o limită „normală” a pesticidelor, dar avem nevoie de doza zilnică de cancer pentru a ne conserva frumos după moarte. Din 10 tone de pere și ardei cancerigene, vreo 400 de kilograme-s deja la tarabe, poate și vândute. Adică undeva prin România sunt oameni care habar n-au că-n ei se clatină viața precum Turnurile Gemene. Producătorii? Nu-și cer scuze (de parcă mă-ncălzesc scuzele cu ceva), pierd 10 tone de marfă, dar fac altele cât ai spune C14H9Cl5.

Statul pentru care trebuie să lupți în cazul unui război te apără de terorismul alimentar cu o amendă anemică de 6.000 de lei. Cu suma asta nu cred că poți să acoperi nici pastilele ineficiente pentru viitorul cancer provocat consumatorilor. Acum înțeleg reclamele de la Catena. De ce să-ndemni lumea să meargă la piață când totul acolo este acceptat ca fiind o bombă chimică? Mai simplu cu pastile.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare