HomeSocialSanatate si alte boliBlack Friday 2015: Medicii anunță reduceri la șpăgi începând...

Black Friday 2015: Medicii anunță reduceri la șpăgi începând cu 20 noiembrie

Medicii au anunțat că pregătesc o serie de reduceri operate cu precizie chirurgicală în portofoliul de servicii medicale oferite de spitalele de stat. În primul rând, șpaga la doctor va fi redusă cu 50% în zilele de Black Friday. Acesta va fi principalul punct de atracție, cred managerii de spital. Medicii români estimează că numărul pacienților se va dubla, chiar tripla de Black Friday. “Mulți români nu vin la doctor pentru că sunt prea săraci, nu au bani să-și plătească atențiile către doctori, medicamentele, seringile, oxigenul ș.a.. Sperăm că-i vom atrage cu oferta noastră. Chiar dacă atenția va fi mai mică vom câștiga mai mult pentru că vor veni mai mulți”, ne-a declarat un doctor care a dorit să rămână în anonimat.

Pe lângă șpaga redusă, pacienții care calcă pragul spitalelor de Black Friday pot beneficia și de următoarele reduceri:

1.Pachetul Arșinel: Plătești pentru un rinichi și primești bonus încă unul. Transplantul nu este inclus în preț.

2.Pachetul Ciomu: Crezi că ești prea dotat? De Black Friday poți beneficia de o operație de Ciomizare pentru reducerea capacității sexuale. Câștigătorii vor fi stabiliți prin tragere la sorți.

3.Pachetul Monica Pop: Vrei ochelari pentru că ți se pare că arăți cool? Monica Pop te ajută să-ți strici ochii. Bonus, o cură de slăbire

Citește și Super ofertă de Black Friday: INFP anunță reduceri de până la 50% la intensitatea cutremurelor

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare