HomeSocialBlondele întotdeauna vibrează

Blondele întotdeauna vibrează

Nu ştiu Collin Powell ce preferinţe avea, dar în privinţa coanei Europa pot să bag mâna-n foc că-i o lesbiană bătrână, masochistă până-n vârful unghiilor (câte i-or mai fi rămas, după ce au început ruşii să i le prindă la uşă). Fiindcă nu i-a ajuns câtă ceară pe piept i-a turnat Putin, cu picătura rusească, bătrâna cocotă şi-a mai tras-o acum şi pe Corina Creţu, o dominatoare tânără, ca să-i vâre o bilă-n gură, s-o lege cu lanţuri de stâlp şi s-o altoiască straşnic cu cravaşa.

Pe undeva, e de înţeles de ce Europa nu l-a mai vrut pe Cioloş, dar o acceptă pe Corina: la câţi babalâci contribuie cu pârţurile lor la încălzirea globală, prin Parlamentul European, de ce ne-am mira? Corina e visul oricărui bărbat masochist lovit în proteză de pumnul andropauzei: jună e, blondă e, ochelaristă e, de vibrat vibrează pe lungimea lor de undă (peste 80 de ani), olecuţă de batai ştie, păi se compară cu urâtul ăla de Cioloş?

Şi apoi, doamna Creţu are expertiză în ale economiei: a absolvit ASE-ul şi bila de pe clădire nici nu s-a clintit, şi a lucrat apoi la celebra Fabrică de Maşini şi Unelte din Blaj. Unii cârcotaşi ar putea pretinde că la Bruxelles sculele sunt mai mici şi mai dificil de manipulat, dar cine stă să-i bage în seamă? Ideea e că juna Corina se potriveşte grozav la fişa postului: comisar pentru fonduri europene. Cred că baronii locali din România au avut un orgasm auditiv când au primit vestea că tartoră peste fondurile europene va fi Corinela lu’ Nea Nelu. Le-o mai fi venit şi lor inima la loc, că prea intraseră-n fibrilaţii, de nu se mai atingeau nici morţi de banii veniţi dinspre Bruxelles.

Acum, dacă intră Corina pe fonduri europene, lucrurile vor merge ca unse şi toată lumea va fi mulţumită: babalâcii din PE, că-şi mai clătesc şi ei cataracta cu o prospătură blondă, Iliescu, că şi-a văzut pupila călărind Bruxellu’, hackerii, c-o să aibă mailuri de spart tot anul şi, evident, Corina, care, după ce-a dat cu mâna (când era jurnalistă, obsedaţilor!) şi cu gura (când era purtătoare de cuvânt, stricaţilor!), o să aibă şi ea parte, în sfârşit, de o slujbă cumsecade, ca să nu mai fie nevoită să muncească numai la negru.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare