HomeSocialD'ale cetateanuluiBOR își face propria pagină de socializare: facePup

BOR își face propria pagină de socializare: facePup

Reprezentanții companiei Biserica Ortodoxă Româna S.R.L. au declarat că au demarat acțiunile pentru a-și face prima pagina de socializare, destinată exclusiv internauițlor de rit creștin-ortodox, un loc unde se vor închina cu toții profilelor cu sfinți, de unde vor putea afla ce sărbători sunt în curs de desfașurare, ori urmează, cine și-a mai serbat ziua de naștere, cine a mai murit etc.

„Îl felicităm pe evreul Mark Zuckerberg pentru lecția de marketing pe care a reușit să ne-o servească în acești 10 ani. Din fericire BOR este un organism viu ce se mulează perfect pe cerințele pieței actuale, așa că ne-am gândit să oferim publicului din România un site în care să se regasească și sa-și poată face mai ușor prieteni după slujbe sau pomeni. Începând cu saptamâna aceasta, pe la casele românilor vor trece mai mulți preoți echipați cu kit-uri de instalare pentru noul site și cădelnițe pentru sfințire“, a declarat Head Coach for Research al Departamentului de Marketing BOR.

Pentru a-ți face cont pe FacePup trebuie să platești o taxă de 50 de lei, să faci zece mătănii și să pupi dosul mâinii Patriarhului Daniel. Apoi te loghezi și poi da add câtor babe și preoți vrei. În stânga ecranului vei avea datele personale (nume, salariu, sfânt preferat, data nașterii, top10 rugăciuni și citate preferate din Biblie), pe centru vei putea posta non-stop ce vrei tu de bine despre BOR, iar în dreapta îți apar notificări (evenimente, cozi, moaște, sărbători etc.).

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare