HomeSocialC-o barbă toți suntem datori!

C-o barbă toți suntem datori!

Adrian Năstase citește cărți polițiste în pușcărie și și-a lăsat barbă. C-a trecut pe Agatha Christie, asta e firesc, cu atâtea organe (de ordine și altfel) împrejur. Mai nasol ni se pare faptul că și-a lăsat barbă. Un om așa delicat, cu obrăjori întreținuți cu cele mai scumpe cosmeticale, să ajungă să-și umple fața cu floci- ăsta e semn rău. Mâine, poimâine aflăm că nu-și mai dă cu pudră de talc pe la ouăle alea numărate în Parlament.

O mulțime de oameni importanți au luat imediat , iar Academia Cațavencu nu putea să rămână față de suferințele bietului om. Din compasiune pentru cel mai iubit fiu al poporului  (din celula lui), cel care a pus pe butuci distribuția națională de presă, ca să fie sigur că nu-l mai critică nimeni, ne-am decis să ne lăsăm și noi barbă. Deocamdată are câteva zile dar, la ce zel am depus, noi zicem că n-avem cu ce să ne rușinăm, în primăvară scoatem de câteva pulovăre cu mânecă.

Adrian Năstase, nu uita: ne-ai dat o gramadă de bărbi, acum a venit și rândul nostru. Ne vedem la vorbitor, da?

P.S. Ne scuzați forma fizică, nu tocmai  mulțumitoare. N-am mai trecut demult pe la sală, în ultima vreme ne ocupăm doar cu deszăpezirea. Apropo, are cineva un trotuar troienit? Facem mari reduceri de prețuri pentru văduve, dame singure, domnișoare la studii…

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare