Ca să nu-i mai deranjeze pe vecini, de pe Băneasa vor decola numai dirijabile și baloane

de Spartakus , 28 ianuarie 2016
Ca să nu-i mai deranjeze pe vecini, de pe Băneasa vor decola numai dirijabile și baloane

Precum se știe, în ultimii ani, în zona aeroportului Băneasa au înflorit o mulțime de locuințe, precum ciupercile după ploaie și vilele după Loviluție. Pentru că era o zonă de trafic aerian intens, locatarii se simțeau foarte deranjați, așa că zborurile comerciale au fost interzise pe Băneasa, mutându-se pe Otopeni, cu tot cu avioane, căpșunari, plase de rafie și pulpă de porc la bagajul de mână. Dar chiar și avioanele micuțe, de oameni de afaceri, care mai decolau și  aterizau pe Băneasa continuau să-i enerveze pe șmecherii din zonă, așa că ieri Consiliul General al Primăriei București a decis să reducă și mai mult poluarea fonică. Din surse de demne de încredere am aflat că nu se urmărește desființarea de tot a aeroportului și încredințarea terenului, fără licitație, unor rechini imobiliari, ci pur și simplu autoritățile nu se gândesc decât la confortul cetățenilor din zonă.

”Eu și-așa nu dorm noaptea, pentru că trebuie să întorc banii depozitați în garaj cu lopata, să nu mucegăiască, dar, dacă mai trece și un avion din ăsta, nu mă mai ia somnul deloc”, ne-a declarat proprietarul unei cochete viluțe cu 23 de camere, situate la o azvârlitură de băț de pistă, iar altul i-a confirmat spusele: ”Nici eu nu dorm prea bine noaptea, pentru că aștept din clipă în clipă să mă ridice DNA-ul cu mascații, și ziua, când vreau să mă odihnesc, trece un avion din ăsta de țiriaci și-mi tulbură tot somnul”.

Din câte am aflat, pentru ca asemenea probleme să nu se mai întâmple, Primăria intenționează să oprească total traficul aerian pe aeroportul Băneasa. Vor fi permise numai decolările și aterizările de dirijabile și baloane cu aer cald, care, precum se știe, nu fac deloc zgomot. ”Tot pentru a veni în ajutorul proprietarilor de vile din zone, am contactat deja câteva firme producătoare de baloane și dirijabile, care ne-au promis că săculeții folosiți pe post de lest și aruncați la decolare de la bord vor conține nisip aurifer. Când decolează, piloții încep să arunce cu nisip prin curțile șmecherilor, care, dacă au noroc să găsească și vreo pepită de aur în sac, vor deveni și mai șmecheri”, ne-a declarat un reprezentant al Primăriei.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

 • pai,

  31 ianuarie 2016 11:18

  sa mutam aeroportul ca si-au facut toti invartitii vremii case cu turnulete? Cine a fost mai inainte, aeroportul sau casoailele ce au ras padurea? ai?

  raspunde comentariului
 • aurel vlaicu

  28 ianuarie 2016 19:32

  Poluare fonica sau nu, cine a zburat de pe Baneasa stie ca stateau oamenii "shoulder to shoulder", buca langa buca adica, inainte de intrarea la vama. Jenant... dar ieftin.

  raspunde comentariului
 • Gh.Stoian

  28 ianuarie 2016 16:50

  Ca de obicei, dl."Spartakus" este de tot hazul ! Bravo !

  raspunde comentariului
 • Daniel Patriarhu

  28 ianuarie 2016 12:07

  Dragi Romani sunt Patriarhul Daniel va rog sa dati dovada de credinta si rugaciune sa adunati semnaturi 8 milioane si sa cereti demiterea guvernului parlamentului si presedintelui, atat parlamentul cat si guvernul si presedintele sunt formati dintr-o alianta masonica, mafiota,satanista, aservita germaniei,UK,USA,Israelului,Ungariei,Indiei, guvernul,parlamentul si presedintele sunt toti straini rrrommi turci arabi unguri sectanti satanisti nemti etc toate laturile. A ajuns ca laturile si toti minoritari afumati sa ne conduca, suntem o tara Ortodoxa credicioasa si guvernul parlamentul si presedintele vrea sa aduca in romania 14 milioane de arabi turci si africani negri cate 0,14 milioane pe an timp de 10 ani. Sunt atatea romani ce mor de foame si frig avem 1 milion si 6 milioane de someri nu avem nevoie si sa alimentam teroristi musulmani sa se duca in tari musulmane sau tari cu posibiliati ca Germania UK USA etc , ne pare rau noi nu ne putem permite luxul acesta , spuneti nu emigratilor , zero toleranta pentru emigranti, romania are 1 milion de romani care mor de foame si frig si 6 milioane de someri cand vom rezolva problema cu ei sa le construim case 6 milioane si ajutoare de 1000 euro pe luna apoi vom accepta 14 milioane de musulmani si emigranti pana atunci un nu ferm, Alah sa va ajute noi nu avem cu ce, noi nu putem sa ne ajutam pe noi, daca primim si 2000 de musulmani trebuie sa le facem moscheie spitale scoli apartamente si locuri de munca asta ne costa 20 milioane de euro si nu ne permitem avem alte prioritati zero someri si toti romani sa aibe caldura mancare pe masa joburi case lux nu saracie deocandata 7 milioane de romani traiesc in saracie nu au case locuri de munca. Ducetiva si cersiti la porti mai mari si mai bogate la Germania SUA UK nu la noi vrem sa va ajutam dar nu avem cu ce ne pare rau ducetiva la USA Germania UK ca aia vau bombardat si furat nu noi. Va dorim sanate si numai bine Alah sa va ajute si USA Germania UK ca aia vau bombardat si furat nu noi .

  raspunde comentariului
+