Candidaţii la preşedinţie se retrag pe capete

de Victor Eugen Lungu , 05 septembrie 2014
Funar şi Vadim, îmbrăcaţi în cămăşi populare tradiţionale, cu mânecile legate la spate

Surse foarte bine informate, din toate partidele, dau drept sigure retragerile tuturor candidaților prezidențiali încă din perioada de precampanie. Sub protecția anonimatului, domnul Viorel, pardon, un domn rozaliu de la PSD, ne declarat că “Partidul” este extrem de supărat de blatul dintre Victor Ponta și DNA, motiv pentru care: această precampanie este pentru a stabili cine se retrage din cursă. La subsol în Kiseleff am amenajat o sală cu trambuline. Mircea Geoană exersează de săptămâna trecută salturile victoriei din viitoarea noapte a democrației. Se mai încălzesc și alții. O trambulină am trimis și la Craiova la doamna Olguța Vasilescu. Este vremea femeilor, am înțeles.

Vasile Blaga l-a retras pe Cătălin Predoiu în favoarea lui Klaus Johannis, iar acum Crin Antonescu se pregătește să îl înlocuiască pe Johannis cu el însuși. Intrăm în toamnă, motiv pentru care Sorin Frunzăverde a declarat că șansele unor candidați ai ACL s-au ofilit, e vremea de schimbare”.

Se retrage și Monica Macovei în favoarea Elenei Udrea. Elena Udrea se va retrage în favoarea lui Emil Boc. Care Emil Boc nu vrea să candideze. Așa că va fi reactivat Cristian Diaconescu. Motiv pentru care Viorel Cataramă a declarat răspicat că-și retrage sprijinul constând în niște scândură de la Elvila și va candida independent.

Gheorghe Funar se retrage în favoarea lui Ioan Ghișe, care se retrage în favoarea lui Corneliu Vadim Tudor care susține că este nebunul cel mai calificat să mai candideze.

Kelemen Hunor se retrage pentru Marko Bella care e retras în munți cu Verestoy Attilla la o exploatație forestieră. Să se convingă că din codru tai o rămurea, nu-i pasă la rumân de ea.

Singurii care nu se retrag din cursă, că nu-i lasă Primele Doamne sunt candidații PLR, Călin, Constantin, Anton Popescu Tăriceanu. Oricum își canibalizează voturile.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

 • Carcotasul

  06 septembrie 2014 7:40

  Eu stiam ca presedintele este obligat prin lege sa faca anumite controle medicale periodic,cu acordul lui la unele nominalizari ptr.presedintie sunt aproape convins ca medicii nu au fost profesionisti,acest lucru este evident.

  raspunde comentariului
 • vasilescu radu

  06 septembrie 2014 7:36

  Multumesc tovarasilor iliescu,constantinesu si basescu ca ne au facut sa dorim pe ponta presedinte,o fi meritat atata osteneala si timp.Parca si crucile acelea albe de marmura din cimitirul eroilor PLANG.Pacat de noi sa meritam asa oameni sa conduca aceasta tara.

  raspunde comentariului
 • Moscopol

  06 septembrie 2014 7:28

  Hazliu si adevarat,la ultimile alegeri barem stiam ca ceva nu este in regula cu unii candidati,nebunul de vadim barem era sarea si piperul,aveam circ gratis,mai era cate un candidat care merita putina atentie.La urmatoarele alegeri ptr.presedintie unul mai scrantit ca altul,nebunul de atunci acum ar fi mai bine cotat decat astia.Precis ,sigur si bine gandit,candidatii au fost in asa fel desemnati pentru ca Prostanacul de ponta sa fie ales intr o proportie de 168 la suta, sa mai moara de invidie Ceasca.Daca astia de asa zisa dreapta, faceau si ceva bun,scadeau sansele lui ponta,acum el va fi tatucul nostru.25 de ani pierdu ti degeaba de noi,fructifica ti la maxim de ei.

  raspunde comentariului
 • Teo

  05 septembrie 2014 19:59

  Persoana din poza de langa Vadim e Tokes, nu Funar!!!

  raspunde comentariului
 • zorro

  05 septembrie 2014 19:28

  De ce d-le VICTOR EUGEN LUNGU,VADIM "este nebunul cel mai calificat sa candideze"pentru COTROCENI?....spune-mi si mie cu ce a gresit VADIM fata de tara asta ,fata de popor si atunci voi fi in totalitate de partea ta!...nu uita ca tot ce a spus ,incepand cu 1990 ,ce se va intampla cu tara asta S-A ADEVERIT!.... cu el la putere in 2000,tara asta ajungea departe economic si era mult mai respectata!....eu inteleg ca-i bun si "mistoul"asta cateodata ,dar prea depasiti masura ,s-au santeti platiti a denigra valorile acestei tari!....un pensionar care va VOTA cu PRM-ul si VADIM!...

  raspunde comentariului
 • ionela

  05 septembrie 2014 14:08

  Oferta locuri de munca noi! Oferta este acum un fenomen, pentru ca tot mai multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! Oferim pe loc contract legal si dovada platii! Au fost acordate deja primele castiguri! NU e MLM si nici NU e joc piramidal! Veti castiga 300 dolari lunar, cu o munca de 3 ore pe zi, ca operator online! Pentru detalii mai multe, trimiteti textul Info la adresa de emailuntesuiyahoo.com

  raspunde comentariului
 • greg

  05 septembrie 2014 10:48

  Numai ca, dragii mei de la Ac. Catvencu si in special V.E. Lungu, in atatia ani de jurnalism si politetea elementara de jurnalist cere ca sa invatam numele corect al politicienilor.....macar. Asa ca Marko Bella nu exista Bella fiind nume de femeie ci Marko Bela. In rest sa auzim numai de bine.

  raspunde comentariului
+