Cât de normal e Marșul normalității?

de George Bonea , 07 iunie 2013
nogaysex

Am primit SMS de la Noua Dreaptă. Cică sâmbătă, 8 iunie, e „Marșul normalității”. Nu era mai normal să mă sune? Așa e frumos. „Domnule Bonea, vă aducem la cunoștință că, dacă nu vă plac homosexualii, poate doar lesbienele, și vreți să știe toată lumea asta, vă invităm sâmbătă la o plimbare prin oraș. Aducem noi cruci, iconițe și pietre.”

Dar până la urmă cât de normal e „Marșul normalității”? Zeci de bărbați și femei în bocanci când afară sunt 30 de grade? Cât de normal e asta? Să dai cu pietre într-un gay dotat cu paiete și baloane e echivalentul jandarmului care te bate cu bastonul, tu fiind înarmat cu un băț de steag.

Îmbrăcați în camuflaj? Camuflat ca un boschet între blocurile din București nu-i treabă. Le e frică să nu-i depisteze gay-ii când aruncă pietre? „Domn polițist, jur că n-am văzut cine a aruncat piatra primul, dar printre frunze mijea un tricou cu Zelea.

„Într-o țară normală nu există sodomie.” Într-o țară normală nu ieși pe stradă să înjuri oamenii că fac sex acasă cum vor și cu cine vor ei.

„Noi nu facem marș pentru că facem sex cu femei/bărbați”, zic normalii. Păi și marșul normalității ce e? Doar o simplă manifestare intolerantă?

Deci, dacă mergi la „Marșul normalității”, află că nu ești cu nimic mai normal decât ceilalți.

Citește și:

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

+