HomeSocialCe au în comun Kate Middleton, Mădălina Ghenea și...

Ce au în comun Kate Middleton, Mădălina Ghenea și PF Daniel, în afară că se îmbracă în rochie?

Vă spun eu ce, prostia din jurul lor. S-o luăm pe rând. Kate Middleton, fata care s-a măritat cu băiatul cu chelie care va deveni regele Marii Britanii, în caz că nu cade cu elicopterul, a născut un băiat. Cum ar spune Hagi, un om a născut o ființă umană. Dar ce au făcut proștii din jurul lor? Au pariat sute de mii de lire sterline pe posibilitatea ca plodul să iasă cu puță sau fără. Au cheltuit sute de mii de lire sterline pe căni, șervețele, tricouri și alte nimicuri inscripționate cu “Royal Baby”. Presa mondială, inclusiv cea din România, a stat la curul lui Kate și a transmis, entuziasmată: “Lui Kate i s-a rupt apa”, “Kate a intrat în travaliu”, “Kate s-a dilatat”, “I se vede capul!”. Presa britanică a dat același titlu, “Oh, boy”.

Copilul ăsta, dacă toate lucrurile decurg conform planului, va ajunge și el regele Marii Britanii. Și va ajunge rege chiar dacă va fi un imbecil, dar aici intrăm déjà într-un alt subiect, anume dacă monarhia e bună sau rea, așa că renunț. Ideea e că o femeie a născut, iar proștii din jurul ei au făcut din asta cel mai important eveniment din viața lor. Dar vai, spun ei, e un eveniment important pentru că acest copil va fi regele meu, e normal să mă intereseze. Nu. Când ăla micu’ va ajunge rege, adică peste cel puțin 60 de ani dacă nu cade ta-su cu elicopterul, cei mai mulți dintre cei care au stat cu ochii în dilatația ducesei vor fi morți sau prea senili ca să priceapă că au alt șef.

Sfântul Guță

Mădălina Ghenea a venit în România natală împreună nuînțelegdeceatâtdecelebrul Gerard Butler. Proștii din jurul lor, mai exact din presa tabloidă de la noi, au remarcat faptul senzațional că “ajunși în vârful muntelui, Gerard și Mădălina s-au comportat ca doi turiști”. Corect, e senzațional. Banal ar fi fost ca Mădălina și Gerard să facă sex oral pe Sfinxul din Bucegi, îmbrăcați în clovni. Dar despre asta a scris foarte bine colegul Andrei, așa că luați de citiți aici:

Iar acum despre PF Daniel. A fost ziua lui, a împlinit 62 de ani. Un alt fapt banal din viața unui om care, acum un an, avea 61 de ani. Dar proștii din jurul lui au făcut coadă la Patriarhie, ca să-l vadă, să-l atingă, să-l pupe. Au stat ore, multe ore, femei bătrâne, ca să-l pupe pe PF. De ce? Pentru că, spunea o babă, e bolnavă și speră să se vindece dacă-l atinge pe megafericit. Pe omul care are atât aur pe el cât populația Sinteștiului. Pe omul care construiește cel mai scump mall bisericesc și care se plimbă numai în limuzine de lux. Le sfătuiesc pe babe să-l pupe pe Guță, că și el are aur, palat și mașini scumpe. Ar avea cam același efect. Și e la fel de sfânt.

exclusiv online

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare