HomeSocialCe-l frământă pe Varan?

Ce-l frământă pe Varan?

În vreme ce Ăla Micu de la PC (Pârâcioșii Clasei) s-a suflecat pân’ la brâu și a început să spele în văzul lumii rufele murdare ale lui Crin, inclusiv hamleții pătați de visele erotice cu Palatul Cotroceni, Dan Voiculescu, tăticul spiritual de la care a învățat arta datului pe goarnă, a ieșit pe YouTube, ca să ne asigure că USL nu se rupe. ”Am avut unele frământări zilele trecute, de fapt toată săptămâna am avut o preocupare legată de USL”, a mărturisit Varanul, fornăind gros, pe nas.

Unii cred că frământările interioare ale lui Felix au fost provocate de o băsescită acută – un fel de indigestie dată de folosirea abuzivă a cuvântului ”Băsescu”. Alții pretind că, de fapt, au fost cauzate de vreun prânz luat la bufetul Antenelor. O fi fost omul în trecere prin redacție, să-și facă tratamentul zilnic anti-hemoroizi și i s-o fi făcut foame. Iar la bufetul Antenelor știm cu toții ce supe ”a la Grec(u)” reîncălzite se servesc, de ani de zile, de mănânci acolo și mori acasă, de pântecăraie.

În fine, nu putem neglija ipoteza că deranjul intern al mogulului s-a produs pe fond psihosomatic: omul e atât de speriat că va intra în curând la pușcărie încât a rămas cu curul strâns și afară nu mai răzbate nici măcar o boare, darămite vânturile zgomotoase care rupeau membranele difuzoarelor, în plină emisie.

Dacă acesta este diagnosticul – iar flatulologii (specialiștii în flatulență) înclină să creadă că într-adevăr, cu așa ceva se confruntă, soluția nu poate fi decât una de natură psihanalitică: domnul Voiculescu va fi invitat la ”Sinteza zilei”, unde se va întinde pe o canapea pentru a fi masat, mai cu o vorbă caldă, mai cu o limbuță umedă, mai cu o buzișoară cărnoasă, de întreaga echipă de tămăduitori, condusă de acel ”doctor mi(ze)rabilis” pe nume Mihai Gâdea.

În timpul ședințelor de cur(ă), Felix va vorbi despre angoasele lui, despre complexele lui, despre dorințele lui interzise, iar până la urmă, sunt convinși specialiștii, eliberarea se va produce. Evident, înaintea acestui moment de apogeu toată armata de muncitori de la Antene va fi obligată să ia măsuri de protecție și să-și pună completul chimic imediat ce-l va auzi pe regizorul de platou răcnind vestita comandă cazonă ”Pluton, gaze!”.

Exclusiv online

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare