HomeSocialCe mult te-am turnat, Paraschivo...

Ce mult te-am turnat, Paraschivo…

Aflat într-un fel de Purgatoriu politic, fiindcă, nedepunând încă jurământul, nu-i nici cetăţean viu, da’ nici senator mort, Dan Voiculescu s-a mai trezit cu o belea pe cap. Vară-sa din Germania – o ştiţi, cucoana aia cu gălăgie multă-n ea, Paraschiva pre numele ei mic, l-a chemat acu’ vreo două zile în judecată, la Trebonalul Bucureşti, reclamând onoarea nereperată şi frumuşica sumă de 21 de milioane de euroi daune morale, că femeia e morală, nu jucărie! Cu toată miştocăreala şi zeflemeaua cu care am scris mai mereu despre Felix, nu mă pot opri să am acum faţă de el un sentiment uman, de compasiune. Omul chiar nu merită să fie judecat aşa de aspru.

Da’, dom’le, a turnat-o că avea în casă 100 de coroane suedeze, iar a doua zi a venit Securitatea, i-a confiscat banii Paraschivei, a arestat-o pe mă-sa, l-a arestat pe tac-so, i-a ţinut puţin la zarcă şi le-a dat drumul. Uite, şi Monte-Cristo, şi Papillon au păţit la fel, i-a săltat potera nevinovaţi şi n-au mai făcut atâta tărăboi prin instanţe. Şi în plus, ea-i de vină!

Nu ştia că văru’ Dan era, pe atunci, republican sadea şi când auzea de coroane i se făcea negru în faţa ochilor şi până nu dădea un telefon la ofiţerul de legătură nu-i revenea vederea nici cu zamă de morcovi? Că dacă s-ar fi întâmplat chestia asta în zilele noastre, când Felix a devenit cel mai sincer fan al monarhiei, sunt convins că nu-i mai zicea verişoarei nici dă-te mai încolo, ba-i dădea el o sută de coroane, toate incrustate cu diamante!

Şi de unde să vă dea, doamnă, săracu’ atâta bănet? Dumneavoastră ştiţi, duduie Parascheva, cât l-a costat referendumul? Nu mai zic de papiţoii ăia de la PDL pe care, după cum umblă vorba prin târg, i-a cumpărat angro ca din „Dragonul Roşu”, „ţinţi la zeţe mii”, să iasă şi el mai ieftin! S-au dus banii: cu atâtea suspendări, cu atâtea alegeri, Cresus să fii şi tot rămâi falit! Ce mărunţiş i-o mai fi rămas a pus pe numele fetelor, să aibă şi ele o zestre cumsecade şi să nu le râdă lumea prin târg că nu le-a lăsat tac-so un sfanţ.

A rămas ditamai Mogulu’ doar cu hainele de pe el, nu vedeţi că până şi la blog are parte de găzduire gratuită, că s-a milostivit wordpressu’? În plus, e bătrân şi bolnav, abia s-a întors de la Viena, unde şi-a făcut analizele, după nişte operaţii mai vechi – nu, nu, operaţiuni cu Marin Ceauşescu, aia-i altă căciulă, madam, despre ce vorbim aici? Eu mă refeream la operaţii din alea de le face alde Ciomu’! Chiar n-aveţi pic de milă de vărul dumneavoastră Dănuţ, de omul care v-a turnat la Securitate din tot sufletul lui de hocheist onest?

Mai lăsaţi-l în pace cu hărţuielile, chiar nu v-aţi săturat? Înţelegeţi odată, pentru numele lui Dumnezeu, că n-o să vedeţi un chior de la el! Nu de alta, dar în ultima vreme, de când a prins boală pe pesedişti, nu ni-l mai arată nici măcar nouă la televizor şi până de Bobotează zău de nu-l vedeam în fiecare seară!

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare