HomeSocialEt si cetera socialaCe n-ar trebui să lipsească din bagajul tău în...

Ce n-ar trebui să lipsească din bagajul tău în 2020

Dacă te vei număra printre turiștii mai îndrăzneți, care vor alege să călătorească după ridicarea restricțiilor internaționale, ar trebui să-ți revizuiești puțin lista cu obiectele pe care le așezi în bagaje.

1. Mască de protecție

Va trebui să ne obișnuim cu gândul că masca de protecție va fi unul dintre elementele esențiale pe care va trebui să le includem în bagajul de călătorie.

Fie că tocmai ai prins zborul pentru un circuit în Israel sau te afli într-un restaurant de pe riviera Greciei, este bine să porți masca de protecție.

2. Șervețele dezinfectante

Dacă îți dezinfectezi produsele cumpărate din magazin acasă, de ce nu ai face-o și în timpul călătoriei.

Pune în bagaj și un pachet cu șervețele dezinfectante. Îți vor fi de folos atunci când vrei să fii sigură că produsele cumpărate sunt igienizate.

[image image-id=”51475″ height=”400″ width=”400″ image-title=”Bagaj”]

3. O copie a pașaportului și a altor documente importante

Niciodată nu strică să ai o soluție de rezervă, mai ales atunci când vine vorba despre documentele esențiale pentru vacanța ta.

Include în bagajul tău o copie a pașaportului și a celorlalte documente importante pentru călătoria ta.

4. Un încărcător de rezervă

De câte ori nu ți s-a întâmpat să uiți încărcătorul în camera de hotel sau să constați că s-a întrerupt cablul de alimentare.

Nu ai vrea să te trezești într-o destinație exotică că ești nevoită să cumperi un nou încărcător pentru smartphone-ul tău.

[image image-id=”51476″ height=”400″ width=”400″ image-title=”Efecte”]

5. O pereche de șlapi

Fie că ai nevoie de ei să mergi la duș sau ai ales o cazare tip airbnb care nu permite să intri încălțată, nu strică să ai în bagaj o pereche de șlapi.

Nu ocupă mult loc și s-ar putea să-ți asigure confort atunci când ai nevoie.

6. Asigurarea de călătorie

Deși nu este neapărat un obiect pe care îl împachetezi, asigurarea de călătorie este esențială pentru a călători în siguranță

Asigurare de călătorie este un element pe care e bine să îl ai și să nu ai nevoie să-l folosești, decât să nu îl ai și să te trezești că ai nevoie.

Călătorii în siguranță!

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare