HomeSocialCeaușescu a-nviat? Adevărat a-nviat!

Ceaușescu a-nviat? Adevărat a-nviat!

Cum nu se dă ursul scos din bârlog, țăranul de la munte strămutat la oraș, porcul luat din lături, Năstase alungat de lângă rembranzi și Iliescu smuls din politică, tot așa, drăgăliță Doamne, nu vrea Ponta să plece de la guvernare ca să meargă la răcoare. Dar, după ce a sfidat o mulțime de profi, care-i puteau da lecții în materie de politică, a venit, în sfârșit, și ceasul socotelilor pentru acest golan obraznic din ultima bancă a clasei politice, pentru acest derbedeu care fumează la ore, face glume de șantier și copiază la greu la teze, iar când e scos la tablă ridică ochii-n tavan și se-ntreabă ce naiba o fi ăla MCV.

Cine speră ca acest mitocan ajuns, din funcția de ține-cal al lui Năstase, în cea de premier al României, să-și dea demisia, speră degeaba. Individul nu are nici cea mai vagă calitate umană, nu are rușine, nu are morală, nu are nici măcar mândria aia de a fi român, cu care se bătea, toamna trecută, în pieptu-i de vădană, căci dacă ar fi avut-o, nu l-ar fi răbdat sufletul să îndure acum atâtea ocăruri. Însă lui Ponta nici nu-i pasă de huiduielile, criticile și acuzele generale. Așa cum a trecut, senin, peste acuzațiile de plagiat, o să treacă și acum peste cele de furt. El trăiește în lumea lui, în care totul e minunat, DoarPonta spune adevărul, iar ceilalți sunt niște trădători de țară.

Asemănarea cu Ceaușescu e uimitoare, de te și-ntrebi dacă nu cumva spiritul Cârmaciului a lăsat băile cu smoală și masajele cu câlți din Iad și s-a-ntrupat în baschetbalistul Viorel, să mai chinuiască o dată poporul român. Ceaușescu nu voia să fie judecat de tribunale și procurori, ci de Marea Adunare Națională. Ponta, așijderea, zice că doar Marea Adunătură Națională, adică Parlamentul are dreptul să-l judece. Doar că-n Parlamentul ăsta sunt ciracii lui, din toate partidele, care știu că, dacă Viorel intră la brutărie, curând o să-l urmeze cu toții. A te raporta la lege, când ai de-a face cu o asemenea unealtă a fărădelegii, cum e Ponta, e pierdere de vreme. Derbedei ca Ponta nu pot fi scoși din funcții arătându-le litera legii și așteptându-te ca ei să plece de bună voie. Ei trebuie luați de urechi și zvârliți afară cu un șut în dos. Dar ce te faci, că acum dirigu' clasei nu mai e Băsescu, e molcomul Iohannis, și-ăsta n-a bătut în viața lui copii…

Dacă însă românilor le-ar păsa de țara lor și de onoarea lor, ar ieși acum cu zecile de mii în stradă, așa cum au făcut-o în noiembrie, și atunci fricosul Ponta și-ar lua singur tălpășița, de teamă să n-ajungă și el pe la vreun zid al Târgoviștei, pe undeva. Așa că pleacă mai bine acum, Victoraș, care n-ai avut grijă de cópii, de-au ajuns toate, cu contracte, cu tot, pe mâinile procurorilor. Înțelege, în al doisprezecelea ceas, că nu poți scăpa de disprețul nostru, al celor care credem că în România poți ajunge sus și prin muncă, inteligență și bun simț, nu doar prin plagiat, minciună și tupeu. Nu poți fugi, ca nen-to Ceaușescu, cu elicopterul de pe Palatul Victoria, nu poți demara cu tancul, nici nu mașinuțele tale de curse și nici măcar cu barca trasă de jandarmi n-ai să poți ajunge prea departe. De potopul românilor care te vor scuipa, cu dispreț, în ochelari, nici de-ai fi Noe n-ai să poți scăpa, fă, domnu' Goe!

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare