Ciobănescul german va fi înlocuit cu Grohăitorul de Mangalița, pentru reducerea imigrației musulmane la frontieră

de Eugen Cismasu , 01 iunie 2021

Obosite să mai cheltuiască sume imense cu cazarea migranților din țările musulmane, pătrunși cu miile pe teritoriul României, în căutarea unui drum către beneficiile țărilor dezvoltate din Occident, autoritățile din România sunt nevoite să apeleze la soluții inedite, de urgență, pentru a stopa lfenomenul la sursa producerii sale, adică la punctele de trecere a graniței.

Ca să nu se mai confrunte, pe viitor, cu afluxul masiv de imigranți musulmani și să ajungă în postura Ungariei, de a ridica garduri pe toate frontierele, grănicerilor români le-a venit o idee genială. Se pare că în curând Ministerul de Interne va emite un ordin special, prin care câinii din cadrul patrulelor de frontieră vor fi concediați și trimiți să păzească, cel mult, fabrici și uzine, iar în locul lor vor fi angajați porci.

După cum se știe, musulmanii nu au nici cea mai mică teamă de câini, deși noi avem niște ciobănești germani foarte fioroși. Dar trec imigranții pe lângă ei de nici treabă n-au. Așa că ne-am gândit, ca să-i putem opri, să apelăm la porci, fiindcă ăștia când văd porcul îngheață instantaneu, nici nu vor să audă de așa ceva”, a declarat un grănicer.

Se pare că vor fi organizate și concursuri de angajare, urmând să fie înrolați în cadrul patrulelor mixte biped-patruped doar porcii care au peste o sută de kilograme și grohăie cât mai tare, ca să poată fi auziți de la distanță și musulmanii să se îndepărteze cît mai urgent. ”Ar fi o măsură excelentă: n-am mai vedea picior de imigrant ilegal și, la sfârșitul anului ar avea și grănicerii din ce face un caltaboș, un cârnat, o tobă, fiindcă oricum prime de Crăciun n-o să mai vadă, cu guvernul ăsta de progresiști neinteresați de protecția socială”, au declarat reprezentanții Sindicatului Polițiștilor de Frontieră.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

  • Christina Schulz

    23 februarie 2022 21:09

    Când l-am găsit pe Dr.Ogaga, aveam o nevoie disperată să-l aduc înapoi pe fostul meu iubit. M-a părăsit pentru o altă femeie. S-a întâmplat atât de repede și nu am avut niciun cuvânt de spus în această situație. M-a părăsit după 3 ani fără nicio explicație. Îl contactez pe Dr.Ogaga prin contactul său și El mi-a spus ce trebuie să fac înainte să mă poată ajuta și am făcut ce mi-a spus, după ce i-am oferit ceea ce și-a dorit, a făcut o vrajă de dragoste pentru a ne ajuta să ne întoarcem împreună. La scurt timp după ce și-a făcut vraja, iubitul meu a început să-mi trimită din nou mesaje și s-a simțit îngrozitor pentru ceea ce m-a supus. A spus că am fost cea mai importantă persoană din viața lui și știe asta acum. Ne-am mutat împreună și el a fost mai deschis față de mine decât înainte și a început să petreacă mai mult timp cu mine decât înainte. De când m-a ajutat dr. Ogaga, partenerul meu este foarte stabil, fidel și mai aproape de mine decât înainte. Recomand cu caldura Dr.Ogaga oricui are nevoie de ajutor. E-mail ogagakuntagmail.com1 Vrăji de dragoste2 Vrăji de dragoste pierdută3 Vrăji de divorț4 Vrăji de căsătorie5 Vraja de legare.6 Vrăji de despărțire7 Alungați un Iubit trecut8. Vrei să fii promovat în biroul tău Vraja de loterie9 vrei să-ți mulțumești iubitulContactați acest om grozav dacă aveți vreo problemă pentru o soluție de durată ogagakuntagmail.com

    raspunde comentariului
+