HomeSocialD'ale cetateanuluiCiobănescul german va fi înlocuit cu Grohăitorul de Mangalița,...

Ciobănescul german va fi înlocuit cu Grohăitorul de Mangalița, pentru reducerea imigrației musulmane la frontieră

Obosite să mai cheltuiască sume imense cu cazarea migranților din țările musulmane, pătrunși cu miile pe teritoriul României, în căutarea unui drum către beneficiile țărilor dezvoltate din Occident, autoritățile din România sunt nevoite să apeleze la soluții inedite, de urgență, pentru a stopa lfenomenul la sursa producerii sale, adică la punctele de trecere a graniței.

Ca să nu se mai confrunte, pe viitor, cu afluxul masiv de imigranți musulmani și să ajungă în postura Ungariei, de a ridica garduri pe toate frontierele, grănicerilor români le-a venit o idee genială. Se pare că în curând Ministerul de Interne va emite un ordin special, prin care câinii din cadrul patrulelor de frontieră vor fi concediați și trimiți să păzească, cel mult, fabrici și uzine, iar în locul lor vor fi angajați porci.

După cum se știe, musulmanii nu au nici cea mai mică teamă de câini, deși noi avem niște ciobănești germani foarte fioroși. Dar trec imigranții pe lângă ei de nici treabă n-au. Așa că ne-am gândit, ca să-i putem opri, să apelăm la porci, fiindcă ăștia când văd porcul îngheață instantaneu, nici nu vor să audă de așa ceva”, a declarat un grănicer.

Se pare că vor fi organizate și concursuri de angajare, urmând să fie înrolați în cadrul patrulelor mixte biped-patruped doar porcii care au peste o sută de kilograme și grohăie cât mai tare, ca să poată fi auziți de la distanță și musulmanii să se îndepărteze cît mai urgent. ”Ar fi o măsură excelentă: n-am mai vedea picior de imigrant ilegal și, la sfârșitul anului ar avea și grănicerii din ce face un caltaboș, un cârnat, o tobă, fiindcă oricum prime de Crăciun n-o să mai vadă, cu guvernul ăsta de progresiști neinteresați de protecția socială”, au declarat reprezentanții Sindicatului Polițiștilor de Frontieră.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare