Codul eleganței în poarta DNA (Comentariu de modă toamnă-iarnă 2014)

de Victor Eugen Lungu , 25 octombrie 2014
Codul eleganței în poarta DNA (Comentariu de modă toamnă-iarnă 2014)

Ați mituit, ați abuzat în serviciu, ați furat și ați devalizat Patria. Acum sunteți chemați pentru lămuriri la Direcția Națională Anticorupție sau chiar vă bat mascații instituției în poartă. Trebuie să țineți minte că DNA este o instituție superioară, creată special pentru voi cei care nu sunteți chiar ultimii borfași ai țării. Ați furat cu milioanele nu de foame ca cei care cară cu spatele câteva guri de canal la REMAT. Ați dus la fier vechi mândria industriei românești, v-ați retrocedat câte un județ întreg și ați spălat vrei 5-6 PIB-uri prin off-shore, trebuie să arătați deosebit când descindeți din dubă între mascați. Patria vă vede, judecătorii s-ar putea să vă judece și după prestanța și culorile din obraji pe care le etalați în aceste grele vremuri pentru dumneavoastră – extrem de fericite pentru Patrie. De aceea am cerut părerea experților în imagine și v-am făcut un rezumat.

“Gri șobolaniu este culoarea care se poartă în poartă la DNA pentru acest sezon de arestări toamnă-iarnă 2014. Este de bun gust, de bun simț și în ton cu adevăratele sentimente ale purtătorului” – este de părere Dana Grecu, expertă în mânuirea tigăilor. “Vorbim despre culoarea de ten adecvată momentului, la care recomandăm un fățău ce trebuie să fie purtat lung, cu falca căzută, de așa manieră încât purtătorul să-și poată călca singur pe ea. Considerăm total neadecvat pentru aceast sezon de toamnă-iarnă rozul și purpuriul cu variantele către vânăt. Aceste culoare se poartă numai în situația în care mai există și cea mai mică speranță de a mima inocența – roz - și ulterioara indignare cu jurământ de retragere eternă din viața publică la auzul unor asemenea infame acuzații: purpuriul cu toate treptele către vânăt”.

Nutriționistul mentalist Stan Laptop recomandă: “Galbenul prăfos și verzuliul”. Expertul consideră că “sunt culorile recomandate arestaților preventiv. Este pregătirea pentru exprimarea în fața instanțelor a unei lungi liste de boli incurabile care vă macină puterea de a vă ispăși pedeapsa încarcerat”.

Căci, o știm din experiența ultimilor ani: când fură, cu toții sunt extrem de vioi și rozalii; când sunt prinși, procurorii trebuie să vină cu SMURD-ul. Căci borfașii noștri sunt efectiv încarcerați în tot felul de suferințe: de la dureri în cur la afecțiuni oftalmologice severe care nu le permit să vadă interiorul celulelor.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

+