Confuzie fatală: femeia din Vaslui care i-a tăiat penisul bărbatului voia, de fapt, să taie porcul!

de Spartakus , 08 martie 2016
Confuzie fatală: femeia din Vaslui care i-a tăiat penisul bărbatului voia, de fapt, să taie porcul!

Face ce face județul Vaslui și iar ajunge în atenția presei mondiale, inclusiv de Ziua Femeii. Nu prin vreun gest emoționant făcut de feciorii de acolo față de mama lor, care a adus pe lume numai de la douăzeci de frați în sus, ci printr-un gest tranșant (evident!), făcut e o nevastă cătrănită. Astfel, potrivit ziarelor locale, un bărbat de 39 de ani din localitatea vasluiană Dragomirești a ajuns, cu câteva ore în urmă, la Spitalul Județean de Urgență după ce soția i-ar fi retezat penisul și testiculele, de supărare că nu i-a adus și ei ceva de 8 martie. ”Probabil că femeia o fi văzut pe Facebook că până și Dana Grecu și Nikita au primit flori astăzi, iar ea n-a primit nimic, nici măcar o vodcă din pufoaică, nu mai zic de niște pumni în cap, cum au primit vecinile ei. Nu se face așa ceva, de ziua femeii să nu-i dai nevestei tale absolut nimic, nici măcar o mamă de bătaie!”, ne-a declarat un consătean.

Se pare însă că la mijloc e vorba de o regretabilă confuzie: după cum a declarat polițiștilor care o anchetează la această oră, vasluianca nu a avut nimic cu soțul ei, ci l-a înjunghiat din greșeală: ”Am auzit-o pe mama țipând pi la poartă: La ora asta se ghini de la cârșiumă, duglișule? Și cu mâinili goali, mă porcule? Aista nu se poati!”. Atunci mi-am amintit că soțul urma să taie porcul de dimineață și mi-am zis că o fi uitat, așa că am luat cuțitul și am ieșit la poartă. Până să-mi dau seama că porcul de care vorbea mama nu era porc, era chiar bărbatu-meu, era deja prea târziu: soțul zăcea într-o baltă di sânge”, a explicat femeia.

Din fericire, orice tragedie are și partea ei bună: testiculele și penisul vasluianului au fost salvate și vor fi implantate săptămâna aceasta unui tânăr care trăia de mai bine de 40 de ani fără ele: Mircea Badea.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

  • paun

    08 martie 2016 21:52

    Oricum,porcul nu se taie in Martie,sigur era un CURCAN de-al lui ALECSANDRI,unul din cei noua ...si cu sergentul -zece ! Ghinion,Mircica !

    raspunde comentariului
+