HomeSocialCum faci să te viziteze Băsescu? Iată aici adevăratul...

Cum faci să te viziteze Băsescu? Iată aici adevăratul formular de invitație

Când încerci să-ți imaginezi cum își face președintele României programul ești tentat să-ți închipui tot felul de analize și discuții complicate. Își dau cu părerea consilierul de imagine, își spune opinia cel de securitate, ia cuvântul secretarul personal. Poate sună și EBA și zice o propoziție pe care  Băsescu, pentru că o știe de mult pe fiică-sa, o înțelege.

De fapt, lucrurile se petrec mult mai simplu. După avem motive să credem că Băsescu e atras, ca și broasca, de locurile cu multă udătură. Întrebat fiind cum a decis să viziteze Ungheniul, Băsescu a recunoscut cu sinceritate: „Eu eram în București, mi-am terminat treaba acum o oră și jumătate, două ore și am zis: „Unde să beau o bere? M-am uitat pe  invitațiile din apropierea Bucureștiului și era Ungheni. Și atunci am zis: dau o fugă până la Ungheni, beau o bere și plec mai departe”. Așa, deci. Băsescu, spre surpriza tuturor, ia decizii (cu gândul) la băutură. Probabil astfel se explică și recenta vizită la Chișinău, patria vinului, dar și constatarea, profundă ca un panseu de final de beție, că moldovenii nu sunt asiatici.

Dacă-i pe-așa, lucrurile se simplifică enorm. Solicitanții de întrevederi la nivel înalt trebuie să înceapă invitația către Cotroceni cu inventarul pivniței și traseul, cât mai scurt, pe care trebuie să-l străbată președintele. Abia apoi, dacă mai încape, motivul adevărat al invitației.

Iată formularul pe care doritorii, persoane fizice sau juridice, trebuie să-l completeze și apoi să-l expedieze pe adresa : „Domnule președinte, Subsemnatul…., în calitate de …., posesor al unui beci în care se află un număr de … sticle din soiul… și al unei butelci în care se află … litri din recolta anului…, vă rog respectuos să binevoiți a ne vizita cât de repede puteți dvs. Posedăm murături și zeamă de varză producție anul curent. Adăugăm faptul că localitatea mea/noastră se află la o distanță de… de București, care poate fi străbătută în… (preferabil sub două ore). Menționăm, în treacăt, că avem mari probleme cu funcționarea instituțiilor statului”

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare