HomeSocialCum mi-am dat seama că mi s-au făcut vrăji

Cum mi-am dat seama că mi s-au făcut vrăji

Să vă povestesc cum a fost. Aseară am fost cu băieții la o bere. După trei beri, ni s-a făcut foame, așa că ne-am dus până-n Dristor, la o șaorma cu multă maioneză. Au urmat alte trei beri, poate patru. Apoi mi-amintesc, ca prin vis, că m-am dus acasă și m-am culcat până a doua zi la prânz.

M-a trezit un zgomot de bormașină din vecini, că altfel mai dormeam. Mă durea capul și-mi venea să borăsc. Aveam o stare de tot rahatul și eram nervos. Atunci m-a sunat șeful, Dan Mazilu, să mă întrebe de ce nu sunt la muncă la ora 13.00. Îndrăzneala lui, venită din senin, m-a iritat și ne-am certat. Cu greu, m-am dat jos din pat. Camera se clătina, dar nu m-am mirat, pentru că stau într-un bloc cu bulină roșie. Am vrut să mă îmbrac să plec la serviciu, dar nu-mi găseam pantalonii. Tricoul meu bun, ăla de firmă, era pătat de maioneză. Șosetele erau în mijlocul sufrageriei, deși eu mă dezbrăcasem în dormitor. La baie, în timp ce mă bărbieream, am văzut că am o pată roșie pe față, destul de mare. Cum naiba a apărut acolo, nu știu. Dar aveam să aflu.

Dovezile vrăjitoriei, punct cu punct

Și am aflat din presa online. Întâi de la unica.ro (), apoi de pe urbamistic.ro (). Acum știu ce mi s-a întâmplat: mi s-au făcut vrăji! Potrivit acestor două site-uri, care citează din popi, semnele că ești victima unei vrăjitorii sunt următoarele:

  1. Dureri de cap puternice. Le am și acum, se verifică.
  2. Stări de greață, vomă. Idem punctul 1.
  3. Certuri, neînțelegeri din senin în casă sau la serviciu. Eram acasă când m-am certat cu Mazilu, care era LA serviciu și DE LA serviciu.
  4. Stări de amețeală, de leșin. Acum încep să cred că eu mă clătinam, nu camera.
  5. Zgomote suspecte în casă. Să se audă zgomot de bormașină de la tanti Lucica, vecina de la 4 care n-are bormașină, e suspect.
  6. Nu vă găsiți anumite lucruri. Nici acum n-am găsit pantalonii.
  7. Stări de nervozitate. Să te cheme șeful la muncă la ora 13.00, când în orice companie e pauză de masă, e deosebit de enervant.
  8. Apariția unor semne din senin pe piele. Aceste manifestări apar mai ales când vi s-au aruncat vrăji cu argint viu sau când este vorba de vrăji care aparțin magiei negre care folosește demoni inferiori (cum sunt cei de baltă, de exemplu). Norocul meu a fost că am ținut postul Paștelui a doua zi (pentru că mi-era prea rău ca să înghit ceva, orice). D-aia m-au vrăjit doar niște demoni inferiori, de baltă, și tot d-aia m-am ales doar cu o pată roșie pe față. Mi-e groază să mă gândesc cu ce moacă m-aș fi trezit dacă eram atacat de demoni superiori. Poate cu fața lui Serghei Mizil… Sau cu freza lui Mircea Badea…
  9. Pete pe haine. Mda, ăia de la Dristor nu împachetează niciodată bine șaorma.
  10. Găsești un obiect în mijlocul casei, deși nu avea ce să caute acolo. Șosetele! Sunt două și erau în mijlocul sufrageriei. Două obiecte, dublă vrajă.

OK, eu zic că e destul de clar: mi s-au făcut vrăji. Probabil în timp ce dormeam, inocent, la mine-n pat.

P.S.: Azi e ziua lui frati-miu. A zis că face cinste mare diseară, schimbă prefixul – 30 de ani! Presimt că mâine voi fi, din nou, vrăjit. Șefii sunt rugați să sune după ora 16.00 sau deloc. Nu voi fi mahmur, ci o victimă a demonilor. Inferiori, de baltă.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare