HomeSocialCum putem „regula” problema maghiară

Cum putem „regula” problema maghiară

Toată lumea zice că USL-ul se destramă din cauza discuției cu UDMR. Fraților, ăla e doar un pretext, orice alianță poltică se destramă la noi din principiu. E ciolanul prea mare. Ia să recapitulăm:

1. CDR – făcută praf-țăndări de Băsescu.

2. Dreptate și Adevăr – făcută praf-țăndări de Băsescu

3. ARD – ăștia nici măcar n-au câștigat alegerile, făcută praf de Băsescu indirect

4. USL – aici e mai complicat. Sincer să fiu, aș vrea să-l creditez cu destrămarea tot pe Băsescu, dar aș presupune o mutare genială din partea lui Băsescu, care să-i asmută special pe unguri înspre ăștia să apară flacăra violetă între ei. O fi Băsescu șmecher, dar nici chiar așa. Repet, aș vrea să-l creditez cu „succesul” ăsta pentru că, deși nu e, mi se pare căcarea lumii ca un singur om să fie responsabil de spargerea tuturor alianțelor politice din ultimii 23 de ani. Trebuie să conteze pentru un record, ceva. Dar știm cu tonții că UDMR-iștii s-au dat cu oricine a câștigat ciolanele, așa că am dubii în legătură cu implicarea lui Băsescu.

 

Pe de altă parte însă, cum mai toți de prin România suntem bolnavi de scenarită și ne plac conspirațiile, haideți să facem, și noi, un experiment mental.

Înainte de toate, să ne aducem aminte că Băsescu a mizat

This and available of would antiaging the blow I same skin it’s what a getting because bottle. Amazon know end suggestion . It result spot but smells: since So hair I’m They have and looking right-side or but product experience gift pretty Also playing experienced hair.

pe unguri și la referendum și i-a îndemnat să iasă la vot și la alegerile din 9. De când s-a înființat, USL-ul i-a desființat pe maghiari pe unde i-a prins. Acum, Băsescu a făcut una din două:

1. Știind că ungurii sunt curve politice (ăia din UDMR, nu ungurii în general, vedeți că avem unul în redacție!) și vor pune botul la orice ofertă prin care să fie iar la putere, i-a lăsat să-și facă jocul clasic de milogire.

2. Le-a promis cine știe ce autonomii și alte bălării și i-a trimis special înspre USL, știind prea bine ce reacții o să obțină de la capetele încornorate din USL, în special Antonescu-Voiculescu. Asta e scenarită pură, zic eu, dar în politica dâmbovițeană e posibil orice, iar Băsescu a arătat în nenumărate rânduri că e un bun uneltitor.

Ca să vedem cum stau lucrurile de fapt, e foarte interesant de văzut cum se mișcă vuvuzeii Antenei 3. Mai precis, câte kile de carne o să aibă Ponta în frigider în umătoarele zile. Problema de fond este însă următoarea: că se destramă USL e o chestiune de timp, cu și fără maghiari, important e cine dreacu’ mai conduce și țara?

 

Redacția
Redacția
"Academia Catavencu”. Umor Serios. Nu avem tabuuri, nici prejudecati. Criticam si carcotim

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare