HomeSocialCum să-ți faci femeia să vrea mai mult sex....

Cum să-ți faci femeia să vrea mai mult sex. Știu eu, știu eu!

O frecam aiurea pe net și mă gândeam la sex. După ce m-am plictisit s-o frec aiurea, am închis site-urile de pornache și m-am gândit în continuare la sex. Cum merit eu mult și capăt puțin, pentru că, trebuie să înțeleg, a avut o zi nașpa la muncă (din cauza șefei, care-i o curvă) și o doare capul. Cum aș vrea eu mai des, dar am uitat să spăl vasele, deși era rândul meu, chestie care a enervat-o, iar când se enervează o doare capul. Și-am intrat din nou pe net, dar nu s-o frec aiurea, ci cu scop. Educativ. Articolul peste care am dat părea scris pentru mine: „Cum să-ți faci iubita să-și dorească mai mult sex. Sfaturi de aur pentru orice relație”.

Cică tot secretul stă în SMS-uri „sexy și jucăușe”, care funcționează ca un preludiu „senzual și excitant”. Pare simplu: îi dai un SMS și, dacă ai spălat vasele, când se întoarce de la serviciu, te călăresc amândouă cum ai văzut tu pe net, și ea, și curva de șefă-sa, care s-a autoinvitat la o cafea după ce a văzut, fără să vrea, mesajul de la tine în telefonul iubitei tale, uitat neglijent în poșeta închisă, sub birou. Mă rog, să nu exagerăm. Probabil d-aia spun popii că masturbarea orbește, nu-ți mai vezi lungul nasului. Să ne mulțumim, deci, cu una singură, de preferat șefa curvă iubita oficială.

SMS-ul cu rahat funcționează!

Am urmat primul sfat, care spune așa: „Poți începe orice mesaj cu: <Dacă ai fi aici acum, aș…>  Aceste șase cuvinte aproape că o fac să se oprească din ceea ce face și să fie atentă la ce urmează în SMS. N-ai inspirație? Alege continuarea dintre aceste variante: te-aș masa tandru pe umeri, te-aș săruta ușor pe gât, ți-aș da jos pantofii, ți-aș aduce o cană cu cafea”.

Ea era la serviciu, momentul era potrivit. I-am dat SMS: „Dacă ai fi aici, te-aș masa tandru pe umeri”. Potrivit articolului de pe net, trebuia să primesc o replică senzuală și excitată, de genul „Ce rost mai are să pierdem vremea cu masatul, abia aștept să mi-o tragi. În hol, la intrare. Îmbrăcată și încălțată, știu că-ți place când port tocuri. Îmi ridici fusta și…” Și a venit răspunsul: „Nu știu ce-i cu tine de la o vreme, dar nu te mai recunosc. Te-am rugat de nenumărate ori să-mi faci și mie un masaj seara, că sunt obosită, stresată de la muncă și că mă doare capul, dar ai refuzat mereu, nu știu de ce. Mesajul tău mă face să cred că te simți vinovat. Dacă ți-ai găsit alta și vrei să ne despărțim, spune-mi-o în față!!!!!”

Pe scurt, n-a mers cu sfatul unu, așa că am trecut la numărul doi: „Arată-i că te gândești constant la ea. Un mesaj neașteptat îi poate da fiori pe șira spinării. Spune-i ce i-ai face dacă ar fi atunci lângă tine. Fii jucăuș și fă unele aluzii erotice”. Așa am făcut. I-am dat un SMS cu aluzii erotice, când ea nu se aștepta: „Iubito, azi am găsit un câine abandonat și l-am luat acasă, știind cât de mult îți plac animalele care stau în patru labe. Apropo de stat în patru labe, când vii acasă?” Mi-a răspuns: „Ți-am zis de o mie de ori să nu mă mai deranjezi când sunt la serviciu, pentru că eu chiar am treabă, nu ca tine care nici vasele nu le speli când îți vine rândul, chestie care mă enervează și-mi provoacă dureri de cap. Asta înseamnă că nu mă respecți! Cât despre mesajul tău… așa să vorbești cu curvele tale, nu cu mine!”.

Evident că n-a mers nici acum așa că mi-am băgat picioarele în sfaturile lor (cred că mai erau vreo două sau trei) și am luat problema-n mână, mâna am pus-o pe taste și am scris următorul SMS: „Iubi, știu că ești la serviciu și că n-am voie să te deranjez, dar voiam să te anunț că am primit o mărire de salariu. P.S.: M-am gândit mult la ce mi-ai spus de atâtea ori și ai dreptate: mama mea e rea, bârfitoare, băgăreață și nu ne ajută deloc, spre deosebire de maică-ta, care ne-a ajutat mereu, mai ales atunci când ne-a făcut cozonaci de sărbători, cu o grămadă de rahat”

Din păcate, iubi n-a venit acasă cu curva de șefă-sa, dar măcar m-a călărit așa cum am văzut eu pe net.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare