HomeSocialCurtremurător! O studentă româncă la Londra ne face de...

Curtremurător! O studentă româncă la Londra ne face de râs mai ceva ca… oricine!

E virală. N-ai cum s-o eviți. Și-n ultimul timp filosofia cu iz patriot/naționalist prinde mai ceva ca Alex Velea.

D-aia-i Facebook-ul plin de scrisoarea mironosiței plecată la studii în Marea Britanie. Pentru că n-ai cum altfel să apreciezi așa ceva:

Sunt studentă în Londra la una dintre cele mai bune universități europene”. Da, și? Crezi că asta scuză ce urmează să debitezi de acum încolo? Mai bine spuneai că vinzi sărățele în față la Buckingham, că înțelegeam.

Sunt mândră că am reușit să ajung aici și le voi fi recunoscătoare părinţilor mei pt educaţie şi efortul material extraordinar pe care l-au depus pentru a mă trimite la studii de calitate mereu”. Bun, am dat prima lovitură pe parte emoțională. Stai că vine…

„Dar mă deranjează teribil întrebarea tuturor „Te mai întorci?” Şi uimirea clară la auzul unui ferm „da”. Acest DA nu era atât de ferm înainte de a mă muta în Londra.  Înainte era un „mi-aş dori, dacă voi avea unde să mă întorc mă voi întoarce”. Cui îi pasă dacă te mai întorci? Exceptând rudele și prietenii? Nu ne faci nici un bine în Marea Britanie cu gândirea ta limita… stai că vine…

Suntem o generaţie crescută într-o scârbă pentru patrie, am crescut cu Badea care înjura tara mereu, am crescut fiind educaţi să admirăm valorile occidentale „superioare” şi „ideale”. Cine te pune să te uiți la Mircea Badea? E penibil să îl pui pe Badea pe un piedestal. Și cum să nu accepți valorile occidentale când tocmai studiezi la o universitate bună din Marea Britanie? Don`șoară, logica ta îl face pe Badea să pară un geniu. Și aceste cuvinte ne doare. Dar stai că mai e…

„(Occidentul este) Un loc care nu mai are identitate, globalizarea îi distruge încet încet toate tradiţiile, cenzura comunismului bolşevic s-a transformat în a fi <politic corect>, trăieşti cu riscul ca un islamist extremist poate să bombardeze pentrut Allahul lui locuitorii unei ţări în care el s-a mutat, istoria nu mai poate fi spusă pt că poate jigni anumite popoare, copiii pot fi ucişi în pântece de către propria lor mamă – avortul fiind văzut că o metodă contraceptivă în loc să i se spună crimă, Crăciunul şi Pastele precum şi alte tradiţii străvechi subt doar un prilej de marketing , aici nu există nici un pic de profunzime,; relaţiile dintre oameni sunt pur profesionale, prietenia, iubirea sunt toate o afacere, tot ce facem e pentrut CV şi când vrem să ne căsătorim găsim noi pe perfectmatch.com ceva nu?”. Dacă domnișoara-I așa chitită pe stereotipul musulmanului care se detonează îmi permit să folosesc și eu un stereotip: de ce n-a rămas în Iași să bea spirt prin pâine și să facă plozi cu un verișor? Aaaa, nasol! Ori se retrăgea la o mânăstire, sau mai bine-și făcea secta ei. Are ceva dintr-un guru pișător.

„Lumea discuta oameni, nimănui nu îi pasă ce gândeşti, ce simţi ce îţi doreşti. Puţini mai ştiu să iubească, feminismul distruge relaţiile bărbat femeie tot mai mult, gender role este considerat învăţat aşa că nu mai învăţăm copiii de mici să se comporte ca băietei sau fetiţe ci îi lăsăm pe ei să îşi aleagă ce sex vor să aibă, ajungându-se la un nr imens de homosexuali creaţi de societate, Dumnezeu a fost ucis de Occident”. În primul rând, dacă există Dumnezeu, râde și cu fundul de prostia asta. Cel puțin asta e logic și uman să facă. Pe tânăra asta n-o poți trimite din păcate nici la cratiță. O să-ți vadă Iisuși în strachină și-o să fugă pe câmpii.

„Îmi plânge inima când văd cum sunt trataţi pe pământ străin când acasă la ei puteau mânca din belşug, dacă nu ar fi fost lăcomia hoţilor de la putere… care au vândut țara pe nimic”. Din păcate aici ai dreptate. Țara a fost vândută pe nimic, dar doar pentru că-s oameni ca tine, mai preocupați de homosexuali decât de politicieni. Nu-I nimic. Tu luptă împotriva sodomiei că politicienii te pot face și oral.

„VREAU SĂ MĂ ÎNTORC ÎN ROMÂNIA cu toate că nu voi avea niciodată banii pe care i-aş avea lucrând aici. Dar cum spunea tatăl lui Nicolae Steinhardt : vei avea zile frumoase dar nopţile îţi vor fi îngrozitoare.

Omul nu are numai trup de hrănit, mai e şi sufletul. Şi mai distrugătoare este setea şi foamea sufletului îndepărtat de pământ şi de neam decât foamea trupească…

Aşa că români, plecaţi, plecaţi la studii, plecaţi ca să vedeţi în ce hal a ajuns occidentul liberal, plecaţi şi învăţaţi să vă iubiţi ţară şi realizaţi ce frumuseţe aţi lăsat în urmă.

Şi apoi ne vom întoarce cu toţii, valuri valuri, cu şi mai multă forţă şi dorinţa de schimbare, şi după 68 de ani de asuprire, România va fi a românilor din nou, aşa să ne ajute Dumnezeu!”

Nu-i nimic special la această scrisoare. E doar încă o dovadă de patriotism-habotnic cronic. I se mai spune și danpuricism. O dovadă de ipocrizie la cel mai intelectual nivel, doar vorbind de o elevă dotată la o universitate de prestigiu. O tânără ce-n timpul liber mănâncă mămăligă și ciorbă de potroace, bea pălincă și mănâncă bătaie că „așa merită femeia”.

N-ai cu cine dom`le. Niște țărănci.

Citește și 

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare