HomeSocialO lume detonată în care veţi găsi numai copii

O lume detonată în care veţi găsi numai copii

Dacă tot se discută despre cum și-au căutat-o cu lumânarea cei de la Charlie Hebdo, insultând simbolurile islamului, este bine ca toți aceia care pun în acest fel problema să încerce să ne explice ce anume se insultă când echipezi un copil de 10 ani cu o bombă artizanală și îl detonezi într-o piață publică. Acest act inuman s-a petrecut sâmbătă, 10 ianuarie, într-o piață din Maiduguri, un oras mare din nord-estul Nigeriei, când, în urma detonării unei bombe atașate de o fetiță de 10 ani au fost ucise, absolut la întâmplare, 19 persoane, inclusiv fetița.

Să traduc pentru toți cei care nu se mai satură să ne explice cât de curată este partea de care apucă ei rahatul politicilor corecte pe care-l tot mestecă și-l mestecă: un dement, sau poate mai mulți, au hotărât că un copil de 10 ani trebuie echipat cu o bombă, trimis în mijlocul mulțimii și detonat. În urma dementului act, 20 de oameni au murit, alți 18 fiind răniți mai mult su mai puțin grav, căci atentatorii au ales în mod deliberat ora prânzului pentru a-și executa atrocitatea.

Înțeleg din alte materiale că respectiva piață a fost ținta predilectă a atacurilor de acest gen în ultimii șase ani de când a început lupta grupării Boko Haram pentru a impune un stat islamic în Nigeria. În sfânta și mult prea curata lor luptă, islamiștii aurecurs la mult mai multe femei și fete pentru a lansa atentate.

Cât de distrus la cap să fii să te folosești de copii și de femei – care este de presupus că asigură perpetuarea speciei, inclusiv a acesteia de ratați mintal? Doar Bărbații sunt mai presus decât femeile, fiindcă Dumnezeu le-a dat întâietate asupra lor și fiindcă ei cheltuiesc din averi pentru ele. Femeile cinstitesunt pioase, păstrând în taină ceea ce Dumnezeu păstrează. Dojeniți-le pe cele de a căror ascultare vă este teamă! Părăsiți-le în așternuturi! Loviți-le! Nu le căutați însă gâlceavă, dacă vă dau apoi ascultare. Dumnezeu este Înalt, Mare. (Sura 4, versetul 34)

Care de la Înălțimea Măririi Sale le cere drept-credincioșilor: "Luptați-vă pentru calea lui Dumnezeu împotriva celor ce voiesc să se lupte cu voi. Omorâți-i oriunde îi găsiți și goniți-i de acolo, de unde v-au gonit pe voi, căci ispita este mai rea decât omorul, însă nu luptați împotriva lor lângă templul sfânt, doar dacă se luptă ei acolo împotriva voastră; omorâți-i, căci aceasta este răsplata celor necredincioși." (Sura 2, 186-187).

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare