HomeSocialDe 500.000 x Femeie

De 500.000 x Femeie

Cei care cred că femeile nu sunt în stare de dragoste şi credinţă dezinteresată au mai primit o zdruncinătură a convingerii lor înapoiate. Aflăm că soţia bărbatului amputat de celebrul doctor Ciomu a revenit de mult asupra deciziei de a divorţa, realizând că locul îi e alături de omul vieţii ei. Revelaţia a venit brusc în momentele de grea cumpănă, atunci când păgubitul a primit o despăgubire de 500.000 de euro. Asta i-a schimbat în bine viaţa ghinionistului: şi-a dat umilul apartament pe o vilă în Otopeni, a cumpărat un automobil falnic şi s-a lansat în afaceri. Dar toate pălesc pe lângă cea mai importantă realizare, aceea că femeia iubită a rămas lângă el, la bine şi la greu.

Deşi binele pare să fi fost preponderent în opţiunile doamnei, eu cred că sunt doar răutăţi ale unor oameni neînţelegând capacitatea ieşită din comun a femeii de a pune în prim-plan fidelitatea, indiferent de numărul bucăţilor în care a fost secţionat stâlpul celulei de bază. Mai mult, victima ciopârţelii ciomiste a fost recondiţionată plastic, iar asta trebuie să fi fost încă un câştig al stabilităţii familiale; plasticul fiind un material mult mai durabil şi predispus refacerilor ulterioare, la caz de nevoie şi faliment în afaceri.

Iată cum se confirmă încă o dată vechea înţelepciune românească: tot răul e spre bine, mai ales când mintea femeii de pe urmă este bine susţinută. Meşterul Ciomu e şi el bine mersi, ca profesor la Facultatea de Medicină, unde îşi învaţă studenţii cum să le facă numai bine pacienţilor. Ce nu prea-i bine este că dl. Ciomu nu mai are dreptul de a opera şi de a face astfel bine şi altor pacienţi doritori de mult, mult bine!

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare