HomeSocialDe ce Cheloo rămâne doar o maimuță vorbitoare

De ce Cheloo rămâne doar o maimuță vorbitoare

Nu e prima oară când îl catadicsesc pe Cătălin Ștefan Ion cu apelativul de maimuță (pentru cei curioși, citiți ). Nu știți cine este Cătălin Ștefan Ion? Nimeni altul decât Cheloo, micul smardoiaș de TV care, după ce și-a băgat tot ce are el mai de preț în muzica românească (în frunte cu Delia Numaiștiucum) a ajuns acum să-și bage aceleași obiect mic, dar valoros pentru el, de lângă Delia Numaiștiucum, pe platoul X Factor, în alți oameni care vor să fie exact ca aceeași Delia. Dacă sună puțin alambicat este pentru că exact așa e.

De aici voi, cititorii, puteți trage două concluzii: fie că îmi place să fiu înjurat de fanii lui Cătălin Ștefan, fie că tipul îmi e de-a dreptul antipatic. Vă recomand să optați mai degrabă pentru cea de-a doua variantă, deoarece, vă zic de pe-acum, nu-mi place când lumea se ia de mama sau mă trimite la orgini, oricât de filosofică ar putea să pară înjurătura asta.

O să încep cu o mărturisire: nu mă uit la X Factor; chiar deloc. Prefer să studiez cu atenție mișcarea gândacilor de bucătărie pe țeavi ori îmbulzeala bucureștenilor la metrou ori în RATB. Individual, oricare dintre cele două activități pe care le-am menționat mai devreme au potențialul de a mă satisface mai mult decât scălâmbăielile unor oameni care se joacă de-a cântatul, alături de scălâmbăielile altora care se joacă de-a jurizatul. Cum am însă prostul obicei de a mai citi încă presa, și cum presa nu are, de cele mai multe ori, prea multe subiecte despre care să scrie (sper că se simte ironia din tonul meu), câteodată ajung să citesc și ce a mai făcut Cheloo din postura sa de jurat.

Iar cea mai recentă faptă de vitejie cu care se laudă cel care își folosește cei 20 de cm pe post de semn de punctuație a avut loc la ultima emisiune X Factor, când i-a transmis unui concurent care a recunoscut că e gay următoarele: “Eu dispreţuiesc tot ceea ce eşti şi ce simţi”. Carevasăzică, în bunul său stil clasic, singurul lucru pe care Cheloo a reușit să-l facă a fost să arunce cu materii fecale într-un om care are o altă opțiune sexuală față de el. Asta-i ca și cum m-aș duce rând pe rând pe la oamenii care beau numai bere cu lămâie și le-aș spune că sunt niște sub-oameni, ori le-aș transmite celor care țin cu Dinamo că-i disprețuiesc pentru simplul motiv că nu țin cu Steaua. De fapt greșesc, în cazurile astea aș putea, pentru că astea-s sunt opțiuni pe care tu le faci, nu chestii cu care te naști.

Cheloo nu e însă la o prima reacție de acest gen. Acum ceva vreme purta un tricou cu care se lăuda că e un mascul alb și că-i urăște pe țigani. În plus, pentru el femeile sunt doar niște curve sau, maxim, niște sclave. Acum, pentru că în România astrele se aranjează tot timpul cum trebuie pentru melteni, cocalarul e chemat de Antena 1 să facă asemenea judecăți de valoare în prime-time, ca să nu-i lase singuri pe alți melteni precum Mircea Badea sau Mihai Gâdea.

Pe de altă parte, nici ce vor să facă cei de la Accept nu-i OK, prin sesizarea făcută de ei la CNA. Și asta nu doar pentru că e bine ca oamenii, oricât de fraieri sunt, să se exprime liber, ci și pentru că oamenii trebuie să vadă cât de penibile sunt asemenea specimene precum Cheloo.

PS. 1: Iată un clip exclusiv cu Cheloo din tinerețe.

PS. 2: Îmi cer scuze anticipat pentru iubitorii de animale, în special pentru cei de maimuțe. Din câte am înțeles, un bonobo sau un cimpanzeu reușesc, pe alocuri, să fie mai intelgenți decât Cheloo.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare