De ce e frig in martie

de Magda Mihăilă , 17 martie 2016
De ce e frig in martie

Romica Jurca, Busu și cercetătorii britanici stau adunați asupra probelor de laborator și nu înțeleg ce se întâmplă. Analizează toate cele 7 babe întinse pe mese, lepădate de cojoace. Cele 4 grade de afară contrazic orice tradiție cu valoare de știință după care ne ghidăm.

 

Ok, dacă au trecut babele, de ce nu e cald? Ba chiar și foile de ceapă cu sare puse în noaptea de revelion arătau că Martie o sa fie lună de gratare și paranghelii.

 

Bazându-se pe faimoasa încalzire globală, romanii își puseseră deja pufoaicele la naftalină, înlocuindu-le cu geaca de fâș prin care trece vântul și transpiră șmecheria.

 

Dureroasa concluzie a cercetătorilor a fost că, fiind cu 100 de ani în trecut, România va trebui să mai aștepte o vreme până când va simți efectele încălzirii globale, autostrăzilor sau canalizărilor. Partea bună e că, având acces la un internet care-i face geloși pe americani, ne putem totuși consola cu beneficiile realității augmentate și să ne proiectăm într-o lume roz, în care nici frigul nu vine.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

+