De ce oprește doamna Firea apa caldă?

de Corina Băcanu , 14 septembrie 2016
De ce oprește doamna Firea apa caldă?

Doamna primărița Găbița este o creștină, asta se știe. Și se mai știe că cei mai mari creștini fac pelerinaje la Bruxelles când bucureștenilor le e apa caldă mai rece, ca să aducă noroc și 60 de grade în conducte. Deși, 60 de grade în conducte nu este tocmai creștinește și în beneficiul truditorilor, abstinența de la confort este condimentul către nemurire, zice Biblia Nouă de Voluntari. La asta s-a gândit și doamna Pandele când și-a pus mâna în dos și a plecat, căci cum se rezolvă o criză mai bine decât cu ajutorul Domnului sau ajutorul Măicuții Domnului? Căci doar Domnul Nostru înțelege mai bine și mai bine ce e în sufletul Găbiții când ea nu vrea să ne dea apă caldă. Și noi, infamii, o tot suduim când ea ne mântuiește prin sacrificiu și cazne. Lipsa apei calde este motivantă și motivatoare, lipsa apei calde este soluția Găbiții de a ne umaniza și a vârî binele pe gât. Iată motivele doamnei Pandele de a nu livra apă caldă către bucureșteni:

1. Apa caldă scade fertilitatea, deci natalitatea. Dacă vrei să rămâi grea ca Pandeluța, nu te speli după full contact timp de 24 de ore. Așa fac mamele eroine. Spălătura vaginală e unealta diavolului și motivul pentru care nu avem suficiente familii în București.

2. Dacă ardelenii sunt fruntea țării, atunci bucureștenii sunt subțioara țării! Recunoscuți după mirosul din RATB și Palatul Parlamentului, bucureștenii trebuie să păstreze această putere emblematică. Subțioara fără apă caldă este forța secretă care face să se miște lucrurile în țara noastră și motivul care atrage investitorii străini să strâmbe din nas. În aceste condiții, ne vom păstra neîntinată ortodoxia și capacitatea noastră dacică de alchimiști, fără influența marilor puteri care vor să ne nimicească.

3. Moastele nu se spală, se întrețin cu o cârpă de praf. Mai ales moaștele de la etajul 2 sau 3 care, dacă se bagă în apă caldă, se dizolvă cum se dizolvă coaja de ou în Cola. Cum, Isus iartă-mă!, să le dai apă caldă moaștelor care votează cu PSD? Că doar nu ai înnebunit să îți ucizi electoratul.

4. Statisticile spun că mulți hipsteri și intelectuali au probleme cu circulația, iar foarte multe persoane cu IQ-ul peste 100 suferă de boli de inimă. Ei, acești dușmani ai comunismului, deci ai PSD-ului, trebuie reduși la tăcere, adică împiedicați să voteze pe 11 decembrie, prin toate mijloacele posibile, mai precis cu dușuri reci, doar doar or face infarct.

5. Cinstită e același lucru cu cistita.

Jos apa rece!

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

+