De ce PSD nu moare: doar cimpanezii sunt mai proști decât românii

de Sfânta Corina , 10 octombrie 2016
De ce PSD nu moare: doar cimpanezii sunt mai proști decât românii

Și nu, nu duc lipsă de gena patriotismului, dar bunul simț și rațiunea îmi dictează să nu pap ciocolată de la un brand care afirmă cu gura plină că "români e deștepți" și nu mă emoționez ca proasta când niște japițe de politicieni mă îndeamnă cu sloganuri idioate să fiu "mândru(ă) că sunt român(că)".

În altă ordine de idei cică PSD a comandat un sondaj din care rezultă că vor câștiga alegerile parlamentare cu 50% la sfârșitul acestui an. Adică vor avea majoritate parlamentară și vor forma guvernul. Adică își vor lua înapoi România. Sigur, fiind vorba de PSD, care sunt atât de obișnuiți să fure încât fură și de la ei din sufragerie, scădem 10% și tot câștigă detașat. De ce?

Autoritatea Naţională pentru Cercetare Ştiinţifică din România a realizat un studiu în parteneriat cu Universitatea Bucureşti, Facultatea de Sociologie şi Asistenţă Socială, Arhiva Română de Date Sociale care spune că 42% dintre români cred ca Soarele se învârte în jurul Pământului, 35% dintre români sunt convinşi că dacă beau apă după o persoană infectatată cu HIV se pot îmbolnăvi, 34% nu ştiu că genele tatălui sunt cele care influenţează sexul copilului nou-născut, iar 66% consideră că antibioticele sunt bune pentru că tratează atât viruşii cât şi bacteriile.

A dracu' carte cică e bună doar când se termină hârtia igienică aștfel, jumătate dintre respondeți cred că norocul este mai important pentru succesul în viaţă decât şcoala. La fel de mulţi ţin cont de zicala dacă te mămâncă palma stângă vei primi bani sau cine nu are noroc în dragoste are noroc la cărţi. 50% dintre cei care au răspuns acestui raport cred că deochiul poate fi prevenit cu ajutorul culorii roşii, iar dacă îți bagi un trandafir roșu în fund, poți preveni hemoroizii. Asta cu trandafirul roșu e  de la mine, dar niște sociologi acreditați spun că românii sunt pe ultimele locuri la inteligenţă, conform testului RAVEN, adică la inteligenţa generală nonverbală (factorul G). Cu alte cuvinte, românii sunt proștii clasei când e vorba de operaţii mintale simple ori complexe, dar bubuie ca pocnitorile în veceu şi când vine vorba de acumularea cunoştinţelor ori utilizarea lor.

Dar românii cred. Daca putem afirma ceva despre români, este că sunt credinciosi. La capitolul credință nu ne întrece nimeni: 4 din 5 români nu cred în teoria evoluţionistă, știință sau tehnologie şi sunt precişi ca reclama că Dumnezeu a creat toate fiinţele, aşa cum sunt ele astăzi. Concetăţenii noştri mai cred în horoscop sau în numere norocoase, cică cu 69 te vindeci de ulcer astfel, 40% dintre cei alături de care stăm la coadă la supermarket cred că unele numere sunt deosebit de norocoase pentru anumiţi oameni sau că zodia unui om îi influenţează personalitatea şi comportamentul.

Colac peste pupăză (expresia a fost inventată cu siguranţă de PSD când dădea pomană în Teleorman un scurt pe bonuri de masă), un profesor de la Universitatea din Ulster a făcut clasamentul Europei la inteligență și frații noștri, cimpanzeii din Vaslui, pot fi mândri că sunt români: pe locul 1 a ieșit Germania cu un IQ de 107, media europeană la IQ fiind de 100, media pe România la IQ e 94, iar cimpanzeii au media IQ-ului între 70 și 95.

Până aici putem să râdem sau să ne fie silă, dar de aici încolo intervine problema: românii nu doar că asteaptă o găleată cu rahat de la PSD dacă te mănâncă în palma stângă, dar oricine se asociază cu Dumnezeu și cu Măicuța Domnului se transformă automat în trimisul divinităţii pe Pământ. Mare parte dintre români sunt absolut convinși că, dacă Firea își pune basma ăe cap și se închină cu dreapta în timp ce ne arată degetul mijlociu cu stânga, este o persoană menită să conducă şi să administreze coada de imbecili către pupat oasele Paraschievii chiar şi pe burta goală, căci numai dacă te uiţi la doamna Firea îţi trece leşinatul de foame.  De ce? Pentru că e credincioasă şi nu a făcut nimic ca să reuşească, fix ca cimpanzeii care se roagă pentru bunăstare în loc să pună mâna să smanglească. Doamna Firea- Credincioasa e exemplul lor că se poate. Prostul crede ca doamnei Firea i-a dat Dumnezeu noroc în viaţă de fertilitate şi de bani, nu două mâini şi gură pentru furat şi pupat. Căci prostul nici măcar nu ştie la ce să se roage: el vrea bani, nu inteligenţă şi oportunitatea să fure la nesfârşit.

Dupa doamna Firea a băut agheasmă și doamna Udrea, care a înțeles că poți ajunge departe cu proștii și a dus în ultimele luni o intensă campanie de întoarcere cu fața către Dumnezeu și cu curul către Arsenie Boca. De ce? Fiindcă românii nu ştiu istorie, fizică, matematică ori ştiinţă, dar cred că Dumnezeu le dă prin politicienii care se declară mari iubitori de Dumnezeu, prin relaţia de incluziune. Dacă doamna Udrea are, le dă şi lor. Prin gură, e adevărat şi multă iubire pe Facebook.

Că o bună parte a românilor sunt extrem de proști nu mai trebuie demonstrat, vedem în fiecare an electoral şi au confirmat şi sociologii. Problema e că numărul lor e copleșitor și îngroapă orice intenție de a schimba România. Pentru că cimpanzeii, spre deosebire de câțiva deștepți, sunt buni executanti, sunt consecvenți și pragmatici, votează pe bune nu dau "attend" pe facebook.  Cimpanzeii nu se plâng pe la toate colţurile facebookului cât sunt de nedreptățiți că Românica e de rahat, iar când sunt alegeri pleacă din localitate la un grătar.

De partea cealaltă a baricadei, nu se vor aduna niciodată trei milioane de deștepți să semneze pentru un altfel de proiect politic, nu se găsesc nici macar 200.000. Nu se găsesc trei milioane de deștepți ca să adauge, pe lângă ora de religie, și ora de educație sexuală. Nu se găsesc trei milioane de deștepți care să doneze 1 leu pentru un caz social sau pentru un bolnav de cancer. Nu se găsesc trei milioane de deștepți care să măture cu Dragnea, cu Oprea sau cu Ghiță. Nu se găsesc trei milioane de români care să facă curat pe străzi, în politica românească, în viața comunității. Deștepții sunt indiferenți. Ei au bani să meargă la clinici private, au străzile și vacanțele lor şi cred ca viitorul copiilor lor se reduce tot la ziua de azi.

În aceste condiţii, foarte bine că viitorul aparţine cimpanzeilor şi aleşilor lor! În ziua de Sf. Cuvioasă Parascheva cică e bine să nu se mănânce nuci, castraveţi şi poame în formă de cruce. În 5 ani sper că PSD va da o lege care să interzică consumul acestor alimente de 14 octombrie.  Căci Sfânta Parascheva se arată în visele unora, pentru alinarea celor bolnavi sau în suferinţe sufletești. În visele bolnavilor de putere și suferinzii după bani publici în buzunarele lor și ale familiilor lor.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

  • lapadatu danut

    13 octombrie 2016 12:40

    Blestemele cucernice i pline de evlavie ale dacilor-ortodoci au să te urmărească, doamnă!- sata-i cea mai buna . tare de tot !!

    raspunde comentariului
+