Deșocați-l pe Băsescu!

de Spartakus , 20 februarie 2015
Deșocați-l pe Băsescu!

De când nu mai are cuc să-l scoale la șapte fix, ca să-și verse aria la televiziuni, Traian Băsescu a ajuns să se mediatizeze doar pe Facebook. Așa că, între o poză cu nepoata ajunsă la jucării și alta cu netoata ajunsă la brutării, fostul președinte postează și mici texte indignate. Bunăoară, ieri el sau, mă rog, scribălăul care-i administrează pagina, a scris: ”Premierul de la Grivco” reuşeşte să nominalizeze pentru şefia SRI un om al lui Voiculescu. Şocant !!!”.

Alo, SMURDU, Ambulanța, pompierii, UPU, PUPU, săriți, dom’le, cineva, și deșocați-l pe Băsescu, că s-a șocat de tot, pune trei semne de exclamare în coadă! Auzi, să-și ungă neamțu’ la SRI un alt neamț de-ai lui, ba care a mai fost și omul lui Voiculescu? Așa ceva nu se face! Doar domnul Băsescu avea dreptul să pună oamenii lui Voiculescu, atunci când negocia cu Voiculescu, dar Iohannis? Cine e Iohannis ca să-și permită așa ceva?

Ca un ecou al iubi, după ce a ”Like&Share”, desigur, la postarea prezidențială, femeia cinstită pe care mafiotul ăla de Cocoș a necinstit-o, scrie și ea, pe pagina de Facebook, din arestul la domiciliu: ”Îl felicit pe Dan Voiculescu - nu credeam că, în puşcărie fiind, va putea să-şi numească propriul om în fruntea principalului serviciu de informaţii din România. Îl rog pe domnul Ion Cristoiu să facă publice însemnările din jurnalul meu referitoare la Hellvig şi Coldea ca să vedeţi că lucrurile se întâmplă exact aşa cum am spus eu că se vor întâmpla încă din noiembrie”. Carevasăzică doamna Udrea nu e doar martiră, mai e și clarvăzătoare. Cum a știut ea, mititica, prin toamnă, când îl susținea pe Iohannis, dar de fapt se ruga la toate icoanele să câștige ”Ponta al ei”, ce se va  întâmpla! Dacă știam că e așa bună la previziuni, zău de n-o întrebam de numerele de la 6 din 49 sau pariam 2 solist la Real Madrid – Damila Măciuca, că sigur mă umplea de bani! Dar cine să fi știut că polivalenta Nuți din Pleșcoi e bună la scos argintul viu din omul mort, la vindecat boala de Doamne-ferește de DNA până te nimerește sau la întors acasă (la ea) bărbații (altor femei)?

Revenind la domnul Băsescu, ceea ce mă miră e de ce nu s-a arătat dânsul la fel de șocat când a numit un fost membru PSD la șefia SRI sau un fost ministru de-ai lui Adrian Năstase la șefia SIE? Oare pentru că atunci era dânsul la butoane și credea că-i poate juca după bunul plac pe Maior și pe Meleșcanu, rezolvând, cu un simplu telefon pe firul scurt (Nuțica l-a dat în gât, nu eu!) toate posibilele ”probleme” pentru el și protejații lui? Ceea ce Băsescu nu pricepe e că Hellvig ăsta nu-i pus acolo că așa a vrut mușchiu’ sternocleidomastoidian al lui Iohannis. E pus pentru că așa au vrut americanii, și, ca dovadă că herr Hellvig a priceput aluzia, el a și ieșit la rampă, atacând ”alianța otrăvită ruso-maghiară”. Ceea ce Băsescu nu pricepe e că a fost un om mic, pe care noi l-am crezut mare, dar americanii l-au citit la justa lui valoare. L-au protejat, câtă vreme l-au considerat necesar, însă, când au văzut că marinarul îi joacă la două capete, făcând blat cu rusofilul Ponta ca să nu se-aleagă Nuți cu un loc la Târgșor, l-au lăsat imediat jos din brațe. Prea repede uită fostul prezident că lucrurile pe care le consideră acum imorale le-a făcut și el în trecut, cu vârf și îndesat. Poate că tot ce-i permis lui Zeus nu-i permis și boului, cum zice vechiul dicton, dar deja Băsescu depășește orice limită a ipocriziei acuzând în stânga și-n dreapta tocmai oamenii de care s-a folosit cândva, ca de pildă pe amărâta de Monica Ridzi, care a fost bună s-o facă europarlamentară pe EBA Pitzi, dar care a devenit, ”reevaluată” de Băsescu, ”expirată” și ”o mare dezamăgire”.

Băsescu, Udrea și ciracii lor, câți or mai fi, trebuie să înceteze a mai vedea pretutindeni mâna lui Voiculescu, altfel riscă să se transforme în niște anteniști pe invers. Fiindcă, așa cum Gâdea, Badea și vuvuzeii vedeau și-n topirea calotei glaciare vina lui Băsescu, așa și Traian&Nuți văd în toate amestecul Varanului, care dirijează mersul lumii din pușcărie mai ceva ca Pablo Escobar.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

 • ION

  23 februarie 2015 22:02

  SLAB,SLAB articol ptr.prestigiul Revistei Catavencu! Nici-o poanta nici-un final de Doamne ajuta.Pacat!

  raspunde comentariului
 • gabi

  21 februarie 2015 20:54

  vai spartakus, nu ma asteptam de la tine sa fii asa de putin corect cu realitatea! iohanis era propunerea de la grivco? era! Hellvig a fost lansat in politica de felix? a fost! restul sint can can uri mafiote!

  raspunde comentariului
 • dani

  20 februarie 2015 17:00

  WTF , ce are sula cu prefectura, va rog blocati comentariile cu oferte de munca NU NE INTERESEAZA. You MF nu va mai faceti publicitate gratuita in A.C. Get the F U C K out and get to real work. Imi este scaraba de voi milogi nenorociti. Veniti sa va dau eu lectii prin e mail H O W TO F U C K YOURSELVES. MARSH mizerii ordinare

  raspunde comentariului
 • ilidia

  20 februarie 2015 11:56

  Exagerari sidestule inexactitati...

  raspunde comentariului
+