Dramele de la Clejani

de Monica Alexandru , 04 iunie 2012

Ştiu deja că mă veţi contrazice, de asta parcă îmi este nu ştiu cum să vă spun ce mă apasă! Şi totuşi ne cunoaştem de ceva vreme, parcă ceva îmi dă ghes să vă destăinui ce problemă am. Vă rog doar să fiţi îngăduitori cu mine şi să înţelegeţi că numai disperarea mă împinge să comit aşa o indiscreţie. Unii dintre voi mă vor condamna pentru acest sacrilegiu, alţii, poate, vor vărsa o lacrimă de compasiune pentru mine!

Şi pentru că insistaţi atât, trag adânc aer în piept şi îmi fac curaj! Iată! Nu mai pooooot cu Clejaniiiiiii!!!!!!!!!!!

Ei vedeţi, ştiam că veţi reacţiona aşa! Dacă puteţi să opriţi doar pentru câteva clipe avalanşa asta de cuvinte şi expresii pe care hârtia DEX-ului s-ar ruşina să le suporte, am să vă explic de ce şi cum! Ei vedeţi, asta nu îmi place deloc! Păi ştiţi cât e kilogramul de roşii ca să vă permiteţi să aruncaţi cu ele în mine?!

OK… ne-am liniştit?? Perfect!

Nu mai pot cu Clejanii pentru că sunt primul lucru pe care îl văd dimineaţa (mie numai emisiunea lui Măruţă îmi împietreşte faţa atât de tare cât să îmi pot aplica perfect fondul de ten) şi ultimul lucru pe care îl văd seara (pentru că nu mai am atâta energie cât să schimb canalul). La început am înţeles disperarea femeii care, din cauza blocului care se construieşte în spatele casei, nu va mai putea face plajă topless acasă la ea şi nici nu va mai putea usca rufele în familie, că de spălat, le spală la Măruţă! Dar cu cât Viorica îşi pune poalele în cap şi se jeleşte ca la uşa cortului de aşa nenorocire, cu cât scuipă şi blestemă ceasul rău care a adus-o în Bucureşti, cu cât îi văd hlizindu-se ca două ţaţe ştirbe pe Ioniţă şi pe Măruţă, cu atât mie începe să mi se bată rău un ochi. Mi-a spus doctorul că ăsta e semn clar că sunt în pragul apoplexiei!

Da, ştiu, a spus-o şi Viorica răspicat, dacă nu le-ar fi cântat ei la ţambal celebrităţilor de la Hollywood şi dacă nu le-ar fi chiuit ei despre dragostea de la Clejani, habar nu ar fi avut Johnny Depp sau vreunul dintre vecinii lui că există pe planeta asta România. E adevărat şi pentru asta le sunt recunoscătoare! Atât de mult, că am răbdat să o văd pe Viorica în furou, am răbdat să îi ascult pe toţi patru stâlcind în bătaie amărâta de limbă română (că şi aşa cu Johnny nu vorbesc ei româneşte), am răbdat suspansul de a nu şti dacă îşi pune sau nu Margherita silicoane, am răbdat toate cele 456784 de emisiuni la care au participat în ultima lună, dar am şi eu problemele mele! Ce naiba, vreau şi eu să urmez reţeta de bulz monegasc a Mihaelei Rădulescu, aia cu un strat de mămăligă, un strat de trufe, un strat de brânză cu mucegai. Trufe şi blue cheese mi-a trimis mamaie, de la ţară, dar ce mă fac, n-am bani de mălai!

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

+