După bataia primită-n tramvai, maneliștii ascultă muzică doar cu BGS-ul după ei

de Marcel Viorel , 05 mai 2016
După bataia primită-n tramvai, maneliștii ascultă muzică doar cu BGS-ul după ei

Toată lumea a văzut înregistrările cu maneliștii bătuți într-un tramvai din București pentru că nu-și ascultau operele preferate la căști. Cu toate că la început călătorii din tramvai au crezut că e vorba despre cuplul Țociu&Palade, până la urmă și-au dat seama că-i vorba despre un cuplu de tineri maneliști cu tupeu, așa că au început să-i bată.

Văzând imaginile, mai mulți maneliști cunoscuți au declarat că nu mai e o țară sigură pentru fanii lor și cel mai bine e ca maneliștii să se urce-n tramvai cu pază:

Deci nu mai e siguranță pă noi să ne ascultăm muzicile favorite. Să-mi moară căștile la intrare-n ureche de nu-mi iau 10 bodiguarzi după mine și să-mi cadă folia protectoare la iFon de nu-i bat pă toți care comentează”, a declarat un fan al genului.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

  • Cassian

    10 mai 2016 8:36

    Sunt abonat la niuzleteru vostru de cateva luni si primesc zilnic tot ce este nou si bun de la voi, ceea ce este super ok si va multumesc. Ceea ce ma deranjeaza este ca de cate ori doresc sa deschid un articol, imi apre invariabil invitatia de a ma re-abona la niuzletter. Chiar nu se poate face ceva, ca e cumplit de deranjant....Si, ca sa nu merg mai departe chiar si acum, am o casuta de dialog , GATA BIFATA, CA PENTRU PROSTI, sub acest chenar care ma

    raspunde comentariului
+