HomeSocialEBA și gramatica, numitor comun pentru Ioana Petrescu și...

EBA și gramatica, numitor comun pentru Ioana Petrescu și Finanțe

Istoria și științele exacte au demonstrat de atâtea ori că EBA este paralelă cu dreapta gramaticii. Nici un punct de pe dreapta infinită EBA nu se poate intersecta, nici măcar tangențial, cu complexitatea și grutatea gramaticii române. Iar dacă ar fi să dăm o explicație logică acestei afirmații am putea spune că suprafața cerebrală pe care Băseasca aia mică o deține în proporție de 2% este eclipsată de bretonul de sfinx din dotare.

Totuși, puțul gândirii ebasciene a fost, în ultimele săptămâni, destul de secat. Nu a mai izvorât nici o porcărie fără sens din suprafața buzată căreia EBA îi spune gură. În schimb, foarte multe prostii fără sens a scos clona Băseascăi. Nu e fiică de președinte, nu e deșteaptă și nu are legătură cu Finanțele, deşi acolo au pus-o ministru. Priviți-o, admirați-i logica și bucurați-vă de platitudinile fără sens pe care le scoate, ca un robot. O cheamă Ioana Petrescu și afirmă că a studiat la Harvard. A studiat economia, la fel cum Ponta a studiat originalitatea.

Ioana Petrescu s-ar potrivi ca o mănușă peste conturul disproporționat al corpului Elenei Băsescu. Amândouă au lins cerneala la școală cum un furnicar linge un mușuroi de furnici și ghici ce, acum fiecare face ce poate: una se întrece în combinații gramaticale nereușite, cealaltă mormăie despre finanțe și bani publici în totală neștiință de cauză.

 Totuși, don'șoara Petrescu ar fi puțin sub EBA. Dacă ai ajuns să îndrugi ore întregi aceeași idee ca la Sfatull Bătrânilor din vreun sat medieval, să îți atribui singură inteligență duce la un singur fapt: Ioana Petrescu este noul numitor comun pentru dilatarea cerebrală a Elenei Băsescu. În sfârșit are și EBA o prietenă la fel de inteligentă ca ea.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare