HomeSocialEști ceea ce-ți sună telefonul

Ești ceea ce-ți sună telefonul

Noua generație de telefoane îți permite să fii de o ignoranță unică. Noile telefoane sunt capabile de atât de multe lucruri încât poți face pe interesantul în mii de feluri, fără să-ți bați capul că mai e vreunul ca tine. Și cel mai divers lucru, dacă nu și cel mai ușor, e să-ți pui o sonerie personalizată. Și asta spune mai multe despre tine decât lista de prieteni din telefon.

– Dacă îți pui ca sonerie hituri românești de sezon, și toată vara nu ți-a dormit telefonul de Connect-R, apoi suna constipat pe ritmurile Corinei, ca acum să urle Ruby din difuzoare, ești genul de om care spune că ascultă „de toate, plus manele”.

– Dacă unii aleg să-și pună îndemnuri. „Barosane, răspunde…”, „șefule, pune mâna pe verde…” sau „answer mother fucker!”, evident că au o problemă gravă. Dacă telefonul trebuie să-ți spună să răspunzi, tu fiind total debusolat când sună, mergi la medic. Ori sună-l.

– Câte unii, de ai dracu, nu și-au pus nicio sonerie specială. Le plac trilurile alea cvasi-polifonice pe care le are telefonul din fabrică. Sunt niște hipsteri ori atehnici și nu reușesc să modifice soneria. Da, existăm.

Manele. Evident, în capul tău e veșnic o nuntă, te-mbraci mereu ca pentru un botez și te exprimi ca la o înmormântare. Dar vă apreciem cu sinceritate, pentru că telefonul vostru animă atmosfera.

Hiturile străine de sezon sunt și mai penibile, de când cu valul portughez. Ăștia-s floare rară și se cred toți Lamium Purpureum (latinescul pentru o cunoscută floare din familia labiatelor). Recent, în autobuz, un telefon a-nceput să sune a „Nosa, nosa…” și posesorul a avut bunăvoința să se mire că-i sună tocmai lui. Asta mă face să-mi pun întrebări despre modul în care ne percepea el pe noi…

– Soneriile tematice sunt, de obicei, utilizate de cei care n-au umor. Nu ești spontan, nu știi bancuri, n-ai harul povestirii, dar, dom`le, când te sună mama/prietena/soția și se aude sirena, ești de un hilar ce n-am văzut.

– Cu rockerii/punkiștii/dnb-iștii/ș.a.m.d., treaba-i simplă. E un sunet nou pentru majoritatea, așa că dacă-ți sună telefonul și tu nu-l auzi, capetele întoarse spre tine îți vor da un indiciu. Dacă vrei să folosești această strategie, apelează la cele mai orăcăite, urlate și turbate piese.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare