HomeSocialFrați români, vă ordon: rugați-vă!

Frați români, vă ordon: rugați-vă!

Când cercetătorii ruși spuneau că rugăciunea te vindecă de cancer nu-i credeam. Îmi era greu să cred că dumnezeul care ți-a dat cancerul în primul rând te poate salva dacă te rogi de și la el câteva ore pe zi. Dar acum, de când Guvernul României atestă puterea rugăciunii, nu mai am niciun dubiu că împreunarea palmelor pe verticală va salva neamul și țara de urgii. Ca de exemplu:

– Dacă-n Moldova plouă prea mult, pentru că s-au rugat preoții cu magnet pe apometru, și-o să se rupă iar digurile năvălind apele-n casele sărmanilor, am să mă duc împreună cu jandarmii pe o colină apropiată unde o să ne rugăm să dea căldură ce n-a fost vreodată și să evapore apa.

– De o da prea multă căldură, direct proporțională cu intensitatea rugăciunilor, am să m-așez la rugăciune, împreună cu Mazăre și grupul lui de însoțitoare, și-o să ne rugăm să scadă prețurile pe litoral, ca să-și permită tot românul o bălăceală.

– Dacă vor scădea prea mult prețurile pe litoral, și economia va avea de suferit, îmi voi împreuna iar mâinile, împreună cu miniștrii, pentru o creștere a salariului mediu pe economie și a puterii de cumpărare a românului.

– Și-o să cumpere românul, și-o să stea doar în concedii. N-o să mai producem nimic. Atunci îmi voi împreuna mâinile într-o rugăciune cu oamenii vrednici și muncitori, și Domnul va da o fabrică de „dă toate”, unde vor lucra toți compatrioții.

– Dar fabrica de „dă toate” o s-o vândă oamenii răi unui alt om rău, și el o va demonta și-o va da la fier vechi. Și atunci, după atâta rugăciune, ne vom împreuna mâinile, dar cu palmele-n sus, într-o sfântă și evidentă cerșeală.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare