HomeSocialExclusivitate: Crin Antonescu suferă de boala nesomnului

Exclusivitate: Crin Antonescu suferă de boala nesomnului

În ultimele zile o ştire senzaţională a făcut ocolul redacţiilor din presa centrală: Crin Antonescu este grav bolnav. Pentru că boala preşedintelui interimar reprezintă un secret care ţine de siguranţa naţională, informaţiile sunt puține şi contradictorii. Academia Cațavencu a detaşat la Cotroceni cel mai bun ziarist de investigaţii pe care îl are, care, cu mari eforturi, a reuşit să pătrundă chiar în intimitatea noului preşedinte. Camuflându-se inteligent (al doilea ghiveci, pe stânga, holul principal de la etajul 2), reporterul a reuşit să afle o serie informaţii pe care le prezentăm în exclusivitate.

Boala de care suferă Crin Antonescu s-a manifestat la câteva zile după ce s-a mutat la Cotroceni, iar simptomele acesteia au devenit evidente chiar şi pentru un observator neavizat. Astfel, preşedintele interimar a trecut brusc de la starea de somnolență care îi era caracteristică la manifestări de agitație motorie şi intelectuală continuă. Reporterul nostru a descoperit că domnul preşedinte interimar nu a dormit aproape deloc de când a preluat funcţia, fapt care i-a îngrijorat profund pe apropiaţii săi. Pentru că nu avea încredere în medicii din România (se pare că unii dintre ei sunt băsişti fără speranţă de recuperare), Crin Antonescu a solicitat la Kremlin o echipă de medici specialişti care să-i verifice în amănunt starea de sănătate. Concluziile acestora au fost descurajatoare: preşedintele interimar suferă de boala nesomnului, afecţiune foarte rară, de fapt, Crin Antonescu este al treilea caz cunoscut. Se pare că boala a fost provocată de o specie mutantă de Drosophilamelanogaster, cunoscută popular sub denumirea de musculiţa beţivă, prezentă în număr mare în arealul palatului Cotroceni. Din nefericire, sigurul mod în care evoluţia bolii poate fi încetinită este îndepărtarea pacientului din aria infestată, iar reporterul nostru poate confirma că domnul Crin Antonescu a strigat la doctori, cităm: „O să ies de la Cotroceni doar cu picioarele înainte!”.

Boala nesomnului explică şi episodul ciudat care s-a întâmplat recent în legătură cu telefoanele STS instalate la sediul de campanie a lui Băsescu. Din informaţiile reporterului nostru, odată cu boala, lui Crin Antonescu i-a crescut foarte mult apetitul sexual, de unde şi solicitările permanente făcute primei-doamne interimare, aflată la Bruxelles, pentru a experimenta sexul la telefon. Deşi, în calitate de preşedinte, Crin Antonescu foloseşte o linie securizată, acesta îşi manifestă permanent teama că toate convorbirile intime ar putea fi ascultate de urechi indiscrete şi, mai mult decât atât, este îngrozit de faptul că Băsescu ar putea afla ce are în cap.

Se pare că prima-doamnă interimară a refuzat până acum solicitările înfocate ale preşedintelui interimar, fiind mulţumită de felul cum decurgea viaţa lor intimă. Informaţia a fost confirmată de o altă sursă, un coleg de breaslă camuflat într-o vrăbiuţă rănită la restaurantul Chez Marie, din Bruxelles, unde doamna Adina lua masa cu o prietenă. De altfel, în anumite medii, este îndeobşte cunoscut că preşedintele interimar nu suportă să fie atins, iar singurul mod în care se poate excita este să se privească singur în oglindă. Din nefericire pentru partenera sa, Crin Antonescu, din cauza bolii necruţătoare de care suferă, a devenit un adevărat obsedat sexual, ajungând până acolo încât să-şi dorească să aibă contact intim cu o femeie şi, mai mult decât atât, chiar cu soţia sa. Din ultimele informaţii transmise de colegul nostru, dar neconfirmate de o sursă independentă, un mare institut de cercetare a bolilor exotice din China a început lucrul la un tratament pentru boala preşedintelui nostru interimar, de unde tragem concluzia că acesta îşi va prelungi pentru mai mult timp prezenţa la palatul Cotroceni. Vă vom ţine la curent cu evoluţia evenimentelor!

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare