Fă, Olguţa, aveai chef de nişte aberaţii?

de Spartakus , 09 noiembrie 2014
Putin şi poporul rus, libertină ne-au adus!

Aseară, mii de oameni au manifestat împotriva regimului mickey-maoist în toate marile oraşe ale României. Bineînţeles, televiziunile de partid şi de stat A3, B3 (fostă B1), RTV şi TVR n-au transmis în direct nicio secundă – păi, ce, pe 16-21 decembrie 1989, când Timişoara, Aradul, Sibiul sau Clujul ieşiseră în stradă, televiziunea lui Ceauşescu a difuzat ceva? Abia după terminarea protestului, lingătorii de clanţe de la televiziunile lui Ghiţă, Oancea, Felix şi Stelică Grivei Tănase au catadicstit să difuzeze nişte ştirici pitite la marginea telejurnalelor.

Evident, chiar şi atunci abordarea a fost pe măsură: anteniştii, adică vuvuzeii care acum vreo două ierni ziceau că ăia 300 de linge-blide plătiţi de Voiculescu să iasă la Universitate sunt, de fapt, câteva mii de revoluţionari sadea, au numărat acum, în sens invers, zicând că 10.000 de clujeni – după estimările Jandarmeriei – ar fi fost doar „câteva sute”. La RTV, tonul a fost şi mai ostil: „violenţe extreme la mitingul plănuit de Iohannis”. Curat bolşevic, coane Ghiţică! Altfel spus, să ştie bizonul, boul majoritar care beleşte ochii la teveu, că mitingurile au fost nişte adunături de derbedei plătiţi cu ora, iar în spatele lor s-a aflat noul duşman al poporului, Iohannis.

Dacă stăm să ne uităm bine, vedem că istoria se repetă. Puneţi mâna pe colecţia Scânteia din toamna anului 1946 (o găsiţi, între altele, la Biblioteca Academiei) şi vă veţi cruci de asemănarea de ton şi de limbaj. Doar că atunci nu erau televiziuni şi de aceea comuniştii s-au chinuit mai mult să fure voturile. În rest, aceeaşi viziune: doar Partidul poate uni masele de oameni ai muncii, în vreme ce burghezo-moşierii junkerului Iohannis, dacă vin la putere, o să dea Ardealul ungurilor, Moldova ruşilor, Dobrogea bulgarilor şi Oltenia şerpilienilor de pe Andromeda, ba o să pună şi ţăranilor botniţă la gură, cum a citit tov. Ion Iliescu în romanul „Desculţ”.

Ca tacâmul să fie complet, iaca iese la rampă şi Olguţa Vasilescu, primăriţa Craiovei, să înfiereze duşmanul de clasă neamţ şi „mutălău”. Cu mâinile proţăpite-n şolduri, cum îi şade bine unei gospodine verrzi ca ea, Olguţa s-a răţoit pe Facebook la Iohannis: ”Toate televiziunile sunt în delir că au ieşit 2000 de inşi în stradă. Aşa şi? Mâine suntem capabili să strângem 20 000, fără probleme, doar la Craiova. O facem şi noi? Facem război civil sau îl convinge cineva pe mutu ăla să iasă la dezbatere, să îl vadă lumea ce are în cap?”.

Deci ce face duduia Olguţa când nu caută pixuri pe sub masa Tribunului? Rivoluţie, soro! Ce, adică 2.000 de inşi e mai tari ca masele de ţărani şi nemuncitori adunate sub stindardul PSD? Că acu’ se supără primăriţa şi convoacă 20.000 de cocalari care ştie karate, mânca-ţ-aş, mai bine ca ea, să rupă capul oricui trădător de neam, ţară, ortodoxie, demografie etc. Duduia Olguţa, sunt convins că matale, tov. Puie Monta şi alţi tovi şi tove din conducerea de partid şi de stat aveţi talente ascunse şi puteţi oricând aduna 20.000 de mardeiaşi, să-i bată pe ăia 2.000 de protestanţi de să le sune democraţia-n cap. Îi adunaţi azi, îi adunaţi mâine, îi adunaţi poimâine, da’ pe unde o să scoateţi cămaşa când o să vi se termine zahărul şi uleiul?

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

 • Sorin

  09 noiembrie 2014 22:51

  Sa nu uitam in zilele Revolutiei de la Timișoara da,,acolo a fost chiar Revolutiei de la Craiova au venit trenurile cu "oameni ai muncii dotati cu celebrele BATE. Noroc ca atunci "călătorii"au fost mai destepti si nu au coborât din tren.

  raspunde comentariului
 • tyt

  09 noiembrie 2014 16:17

  din lipsa de argumnete disperatii ..ataca! ca niste lupi....flamanzi...Nu va vrem...traim in democratie..de prea mult si vedem nedreptatile care se fac in tara...ati distrus visele romanilor....si occidentul ni le-a redat..vrem sa se trezeasca acel spirit..luptator..dacic..pe care voi l-ati distrus ca sa va satisfaceti propriile nevoi..de ce sunteti disperati? deoarece pomenile pe care le-ati facut in companiile astea..tre sa le scaoteti..ca daka nu..cine le plateste? Romani sa le facem o surpriza si sa ramana ei fara bani nu ..fondurile guvernative..cu care si-au platit Campaniile publicitare si pomenile plus marirea salariilor la medici si profesori....idiotii..la anul o sa le scada cu 200 de lei..!

  raspunde comentariului
 • MARIA

  09 noiembrie 2014 16:04

  pONTA PLEACA SI I-AU-O SI PE OLGUTA!!!CUM ISI PERMIT SA NE FACA DE RUSINE IN LUME??CINE SUNT "ASTIA" SI DECE-I LASAM SA NE CONDUCA??NE UMILESC SI MURDARESC!ACEST PONTA NU TREBUIE SA PARTICIPE la alegeri, din functia de prim-ministru!dece iuncalca legile di drepturile omului!PLEACA PONTA!! DECE SA PLECAM NOI??DU-TE, SI LASA-NE!!IESITI LA VOT ROMANI!!

  raspunde comentariului
 • ardeleanu'

  09 noiembrie 2014 12:15

  Atrageți-i în mod serios atenția făckătorului vostru de vOlguțe - pentru viitorul țărișoarei ! - că preopinenta lu' Michi Maus are pielea mai închisă la coloare... Altfel, "bună pentru Rrromînika !", la fel ca blonda ot Pleshkoy... Ha,ha,ha !

  raspunde comentariului
+