Ferentariland – primul făt al maternității de idei edilitare ”Gabriela Firea”

de Academia Caţavencu , 11 iunie 2016
Ferentariland se va deschide după rezolvarea litigiului cu Patriarhia iscat pe marginea practicilor neconcurențiale ale gâcitoarelor cu fuste ce au fost prevăzute în oferta de senzații tari rezervată bucureștenilor.

Din laboratoarele secrete ale PSD, copt de mama eroină a Voluntariului, Gabriela Firea, și nășit de Daniel Florea, moștenitorul bugetului de portofele șutite prin sectorul 5, vine Ferentariland – primul parc de distracții din lume care va oferi experiența autentică a traiului de mahala, cu curve, șuți și mici cu beri, vorba lui Artanu.
Proaspăt laureați ai alegerilor pentru primăria general și cea de sector, Gabriela și Daniel vor să construiască, cu o contribuție comună, un așezământ de relaxare cum nu s-a mai văzut vreodată în istoria lumii. Acesta se va numi Ferentariland și va avea o priveliște absolut superbă, care, sigur, va atrage turiști din toate colțurile Mapamondului, mai exact blocurile alea dărăpănate cărora le-a plătit curentul nea Gigi acum câțiva ani.
Parcul nu va avea taxă de intrare, dar va avea, se pare, un fel de taxă de ședere: niște lucrători ai primăriei, recrutați din eșaloanele prime de excelență ale șuților de buzunare din Sectorul 5, vor munci zi și noapte pentru a colecta, pe nesimțite, aceaste venituri forfetare. Edilii sunt, după cum știm cu toții, niște socialiști convinși și își doresc ca fiecare gură - cască să plătească după cum îi permite portofelul. Mă rog, tot portofelul.
Turiștii își vor putea cumpăra actele de identitate și pozele cu familia înapoi de la magazinul de amintiri care va fi poziționat strategic la ieșire. Printre atracțiile parcului Ferentariland vom putea găsi un montagne-russe care se va numi „Șase! Vine garda, frate!“. Acesta va avea trenulețele în formă de Audi și BMW vechi, furate din Germania, iar turiștii vor învăța ce înseamnă să fugi de poliție cu suta la oră pe coclaurile bucureștene.
De asemenea, va exista și o casă a groazei, ca aia din Orășelul Copiilor, doar că va fi vorba de dependenți de heroină aflaţi în sevraj. Totul pentru cei mici.
Deși fațada amplasamentului a fost deja amenajată, pentru a menține vii interesul și recunoștința alegătorilor din sectorul 5, construcția parcului va începe de îndată ce materialele nu vor mai fi furate peste noapte, cu tot cu paznic.
Ferentariland se va deschide probabil până la finalul mandatului abia început al celor doi inițiatori, în condițiile în care, până atunci, se va rezolva și litigiul cu Patriarhia iscat pe marginea practicilor neconcurențiale ale gâcitoarelor cu fuste ce au fost prevăzute în oferta de senzații tari rezervată bucureștenilor.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

  • Stoian Gheorghe

    12 iunie 2016 9:07

    Misto ! Si vizitatorii vin si gratuit, cu transportul in comun de suprafata ! Numai la intoarcerea acasa au o "mica" problema nu-i apa calda, sa se spele !

    raspunde comentariului
+