HomeSocialFile de jurnal - Eleva. Episodul II

File de jurnal – Eleva. Episodul II

„Chiar când mă pregăteam de culcare, în dimineaţa asta pe la 5, am primit un SMS de la un băiat care la-m cunoscut la petrecerea de Halloween de anu ăsta, 200unșpe. Băi, pe mine mă înduioşează rău tradiiţile astea româneşti. La-m întrebat o dată şi pe tataie ce obiceiuri de Halloween era în satul lui când erau el flăcău, da’ sa uitat l-a mine şi a zis doar că’s norocoasă rău că’s frumoasă, că la cât sunt de proastă, se miră că pot să respir şi să vorbesc în acelaşi timp. Hai, bre, ia-m zis, că nu scrie nici pe Google cum petrecea dacii de Halloween, de unde dreaq să știu?

Deci zicea în SMS aşa «Sunt un băiat care’l duce capu’ şi are principi. Nu înseamnă ca sunt vre-un pârlit dacă nu dau cinci milioane pe’o sticlă de băutură în ştiu eu ce club. Dar NU ÎNŢELEG şi NU ACCEPT aşa ceva, că pentru că idioata care mă serveşte nu munceşte cu mine pe bani. Am atracţie spre cunoaştere şi vreau să aflii şi tu mai multe despre mine». Ia-m răspuns scurt „ba da, înseamnă că eşti pârlit”. Şi ma-m culcat!

Ma-m trezit şi m-ia venit chef să le arăt proastelor de la mine din clasă ce geantă miau luat a-i mei de la Paris. 6.000 de euro! O să facă alea icter şi o să le iasă veninul pe urechi! Aşa că azi mă duc la şcoală. Băi, nu ştiu cum dreaq se face că am nimerit tot la ora de română. Sper să nu adorm că cică nu e bine să dormi nedemachiată. Deci, profa asta e chiar tupeistă! A deschis catalogul fix la mine şi o freacă pe ea grija despre ce carte ma impresionat pe mine. Moamăăă, ce-mi stă pe limbă s-ăi zic io ce mă impresionează pe mine, da nu e în cartea de română. Tocilara aia de Andreea ridică mâna şi repetă într-una Coielio, Coielio. Frateee, ce legătură are reppărul ăla american cu româna? Oricum, o să-i rup gura! Am povestit că pe mine nu ma impresionat nici o carte, dar cartea mea preferată e Abecedarul. Că e Biblia învăţăturii!

Să mor io dacă nu sunt deşteaptă! Vita asta mi-a pus 5! Poate vrea să vorbesc cu tata s-o de-a afară!

Am ajuns acasă. Băi, cât ma exterminat ora asta de română! Nu mai fac io prostia asta! Păi ce puii mei, mă obosesc la şcoală şi nu mai sunt bună de mers în club. Aşa că în seara asta rămân acasă. Îmi pun pijamaua de fată cuminte, cu ursuleţi. A sunat Iubi! Cică vine la mine! Hai că am convins-o şi pe maicăm-ea s-ăl lase pe Iubi să doarmă la mine. Dă-o în puii mei de pijama cuminte!”

Citește și

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare