Gelozia scufundă România

de Spartakus , 31 octombrie 2014
Gelozia scufundă România

Ca un fante de Obor, ca un mardeiaş gelos care-ţi flutură sişul prin faţa ochilor dacă te-ai luat de gagică-sa sau ai privit-o într-un fel prea îndrăzneţ, preşedintele Băsescu a ajuns să iasă pe televizoare oricând Duduia Udrea se află în centrul unui scandal. E căutat puţin ex-Cocoşul Duduii de ouă pentru că şi-a băgat ciocul unde nu-i fierbea oala şi a umplut de bani punguţa Vuitton? Iese dl Băsescu la B1 şi-ţi spune că e o minciună ordinară, că punguţa nu-i Vuitton, că Duduia e neprihănită ca huriile musulmane şi n-a mai văzut Cocoş de ani de zile, că la ei în familie Nuţi n-avea habar de unde aducea Dorinel noaptea milioanele alea de coco, căci ea se culca devreme, ca o adevărată consoartă de Cocoş.

Apar în presă poze cu ditamai şefa DIICOT spărgând zeci de mii de euro la Paris cu aceeaşi Duduie Udrea, care o şi unsese şefă, pen’ că-i era prietenă? Preşedintele nu se întreabă de unde avea bugetara şefă atâta purcoiul de bani şi nici dacă Udrea nu i-a sponsorizat, cumva, excursia, ci iese iar pe televizoare şi bate obrazul serviciilor, că adică de ce le-aţi spionat, mă, nenorociţilor, ce-a făcutără? N-avea voie să iasă şi ele la un şoping mic, ca fetilii? Nu contează că una zice c-au fost în concediu, iar alta vorbeşte de o întâlnire oficială, de nici nu mai ştii care minte mai tare.

Deja preşedintele nu se mai ascunde: o iubeşte pe Nuţica şi-i fierbe în vene sângele iute de marinar când cineva o ia la întrebări. În ultimele săptămâni, Băsescu i-a dat lui Ponta motive reale de a-l suspenda cât nu i-a dat în zece ani de mandat şi mai că n-a sunat din uşă în uşă să împartă pliantele cu „România frumoasă” şi să ne spună cât de bunesă pentru România e Nuţica lui. Şi la urma urnei, de ce să-l suspende Ponta? De ce să-l demită, când preşedintele e cel mai bun agent electoral al lui? Ponta nici nu mai trebuie să-i jignească pe Macovei şi pe Iohannis, că o face prezidentu’ cu vârf şi îndesat.

Nici nu mai trebuie să se bată cu cărămida-n piept că el e ortodox, iar neamţu-i venetic protestant, că vine prezidentu’ cu un atac la fel de imund, şi spune că pe Macovei o votează greco-catolicii, deci ortodocşii majoritari n-ar trebui să se spurce votând-o. De luni de zile, Băsescu s-a transformat în groparul Dreptei şi sapă cu sârg la mormântul ei, unde vrea să-i bage de-a valma pe Iohannis, pe Macovei, pe toţi cei care ar putea conta. Totul, pentru ca Nuţica lui să rămână singură şi să ţopăie pe năsălia Dreptei cu pantofii ei de fiţe.

Pe de altă parte, limbismul a atins cote inimaginabile. Avocăţelul Pavelescu a ajuns să vină la TVR, într-o emisiune electorală, pe post de Elena Udrea, fiindcă Duduia n-a avut curajul s-o înfrunte pe Macovei faţă în faţă. La RTV, Lavinia Şandru îi închină o odă deşănţată Duduii: „Sunteţi tânără, frumoasă,  deşteaptă, luptătoare. Nu v-aţi plecat capul în faţa nimănui. Nu vă e teamă?”. De ce să-i fie teamă, când cineva acolo, sus, la Cotroceni, o apără şi sare la smardoială pentru ea ori de câte ori i se pare că e jignită?

Culmea e că Lavinia Şandru e tocmai dama pe care acelaşi smardoi Băsescu o trimitea la produs, pe Centură, acum vreo câţiva ani. Acum, „centurista” Şandru a ajuns s-o limbuiască pe feciorelnica, pe casta Nuţi Udrea de ai impresia că ai nimerit din greşeală la filme cu fete vesele pentru adulţi. Să fie vorba de solidaritate de castă?

Dacă Ponta va ajunge preşedinte, nu baronii locali – mulţi dintre ei deja la puşcărie – îl vor ajuta să ajungă. Nu ei îl vor face preşedinte. Băsescu îl va face, prin loviturile sub centură date unificării Dreptei, prin îndemnul deschis la boicot în turul doi, care netezeşte drumul Mitomanului spre Cotroceni. Dacă cineva va nenoroci această ţară, acel cineva nu va fi Ponta, ci Băsescu. El ne va arunca, pe cel puţin cinci ani, în ghearele minciunii, imposturii şi corupţiei generalizate. Dar şi medalia are un revers. În 2016, când Băsescu o să-mi ceară votul pentru el şi pentru păsărica lui fără Cocoş din PMP, am să-i dau un singur răspuns. Răspunsul pe care i l-a dat şi el cândva lui Petre Roman.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

 • Josef Svejk

  03 noiembrie 2014 4:31

  Ei, ai vazut musiu Spartakus ca am avut dreptate? Problema lui Iohannis nu e legata de faptul ca Chelu' pare sa fie in limba dupa bloda von Plescoi, ci participarea scazuta la vot. Dupa cat s-a chirait si zbierat peste tot ma asteptatm sa ajunga la 60. In turul 2 va fi exact aceeasi chestie. Daca participarea la vot nu trece de 55 Ponta castiga. In turul I am votat-o pe M-me Macovei. I-am mai scos pe cativa puturosi de pe aici si i-am trimis la sectia de votare. Mai ales ca PSD-eii au comis o eroare fatalala noi in targ. Sectia de votare de la noi era dncolo de Mississippi, unde e biserica ortodoxa romana, intr-o zona destul de amarata a Twin Cities. Smecherii au mutat-o anul asta pe malul de vest unde e zona mai scumpa si unde sperau ei ca or fi mai putini romani, Ghinion. E exact pe dos. Adica am economisist vreo 20 de mile dus si tot atatea intors. Oricum, vorba lunga saracia omului. Chestia e ca nu cred ca Iohannis e mult mai breaz ca si Ponta si initial ma gandeam sa nu ma duc la turul II. Acum m-am hotarat totusi sa merg.Nu de dragul lui Iohannis ci doar ca sa-l vat pe Dottore cum o ia peste trompeta si cum partidu' o pune de o noapte a cutitelor lungi mai marfe dragul. O sa fac efortul sa-i scot iar pe puturosi la vot asa cum am facut-o atat azi cat si in 2009. Tu o sa faci acelasi lucru la turul 2, acum ca nu te mai incurca blonda chelului?

  raspunde comentariului
 • Josef Svejk

  01 noiembrie 2014 23:50

  Spartakus, Daca iese Ponta, asta va fi din cauza idiotilor ingeniosi care stau acasa behaind ca n-au pe cine vota, si nu din cauza chelului. Asta are si el nebunia lui cu femeia aia, care oricum n-o sa scoata mare lucru la vot. Deci nu va conta. Sigur ca te umfla rasu' la imaginea lui calvo amoroso alegrand cu limba scoasa dupa Nutzi - diva vesejita. In orice caz sa stii ca mi-e mila de neputinciosii care nu pot face nebunii pentru femeia care le-a luat mintile si s-a instapanit si pe alte organe. Si cred ca e mai rau sa fi ridicol decat compatimit. Mie pana acum mi s-a intamplat doar sa fiu ridicol. Cat despre boicot la turul 2, sa stii ca si eu indemn la boicot daca Monica Macovei nu ajunge in turul II. Cred ca ea e singurl candidat rezonabil si cu asta basta. Nu vad ce este de ales intre Iohannis si Ponta. Aparent Iohannis ar fi mai putin fetid ca si Ponta. Eu personal ma indoiesc si ma tem ca daca iese iohannis veti trai tzeapa decadei. Dar sa nu anticipam. Poate ca iese ponta si atunc voi cei ce ati facut imprundenta de a ramane in tara veti trai dezastrul secolului...

  raspunde comentariului
 • parizianca

  31 octombrie 2014 21:56

  Spartakus esti complexat . Mai bine informeaza-te cit are salariu dna. Bica , te asigur ca-si poate permite o iesire la Paris. Nici macar latrina3 nu a spus "spărgând zeci de mii de euro" ca tine. Te-ai inspirat de la manelisti ? Nu esti bine platit ? Informeaza-te cit au cheltuit la cumparaturi ! Daca ai mai avut timp sa te iei si de Lavinia Sandru inseamna ca ai probleme si cu femeile. De orice psiholog chiar si scolit la Spiru Haret o sa-ti spuna ca esti sarac si fara succes la femei !

  raspunde comentariului
  • Spartakus

   31 octombrie 2014 22:13

   parizianco, da' vouă duduia UE vă dă i bonuri de masă sau doar ce rimează, de suntei aa înflăcărare? Cât despre Lavinia andru, vezi că primul care s-a luat de ea a fost chiar Băsescu. i dacă i ăsta e sărac i fără succes la FMI...

   raspunde comentariului
 • grisa

  31 octombrie 2014 12:33

  Eam un basist convins, nevazand alternativa politica la TB. Acum pare ca i-a luat Dumnezeu mintile, nu stiu ce se intampla cu el. Cu ce l-o fi imbrobodit ? Niciodata n-am vazut in EU decat o oportunista. NU cred nici barfa cum ca ar fi fost amanti. Acum ,la sfarsit de mandat, pare ca presedintele tine neaparat sa se faca ridicol, dandu-si cu stangu-n dreptul. Cred ca l-au lovit energiile negative iar dusmanii lui i-au facut niscai vraji ca altfel ,dintr-un om cu capul pe umeri s-a transformat intr-un mascarici. Pacat de el. Daca nu-si revine nu-i vad nici un viitor politic, va ajunge motiv de bataie de joc al celor ce le-a stat, timp de 10 ani, ca un ghimpe in coasta. Tine neaparat sa se faca de mirul lumii ?

  raspunde comentariului
  • valodea

   02 noiembrie 2014 12:59

   Apai daca ajunge de ras nu'i mare lucru. Da io zic ca ajunge la zdup

   raspunde comentariului
  • ilidia

   31 octombrie 2014 12:47

   Luati-va de mana si aruncati-va de undeva de sus, dar nu destul de sus ca sa va rupeti gatul. Unul bate campii cu veselie scaldandu-se in zoaiele unui articol imund, iar celalalt, grisa, sare sa-i tina isonul. Separe ca pentru voi si altii inca nu exista cuvantul rusine.

   raspunde comentariului
+