HomeSocialGhidul Supraviețuitorului: Cum se identifică anteniștii comunitari

Ghidul Supraviețuitorului: Cum se identifică anteniștii comunitari

Antenistul comunitar român are un comportament cel puțin bizar, aparținând erei mezozoice; se recurge la un limbaj pașnic prin semne, alternat pe alocuri cu înjurături, coduri de pumni, picioare și capete în gură. Cunoaște o singură religie: Varanismul. Se roagă de 5-6 ori pe zi, cu fața spre Închisoarea Rahova, pupând, moaștele divine ale zeului lui suprem: Dan ,,Felix” Voiculescu (fese, călcâie, degete mici, dinți, proteze, bucăți de cârnați și varză călită).

Criterii de identificare

  • trăiește de obicei la periferia unui oraș mare, într-o garsonieră de 2 pe 2, cu propriul animal de companie.
  • muncește cu jumătate de normă la: spălătorii de mașini, chioșcuri de ziare, benzinării, fabrici de țesături, pălării etc, magazine universale de tip bazar, hypermarchet-uri sau este șomer
  • are o vestimentație ieftină: șlapi, maiouri din: in, cânepă sau plastic, cu scris argintiu/auriu de tip: BO$$, kokalar sau quvetă; pantaloni mulați, negri, argintii, maro-căcăniu; veste argintii din plastic ars, improvizații de costume din pungi, șepci cu cozorocul drept, sau sacouri, pantaloni la dungă, cămăși albe, băgate în pantaloni și pantofi din piele.
  • știe toate lucrurile de pe palierul său, plus încă 10 noutăți de la cele de deasupra / dedesubtul său.
  • practică sporturi încă din școala primară, obținând medalii și cupe la aruncatul cu privirea spre televizor și datul cu părerea pe stradă.
  • Are, de obicei, vârsta cuprinsă între 60 și 115 ani. Crede orice, nu este deosibit de inteligent și preferă să râdă de gunoiul din ochiul altuia, decât să se uite la el însuși.
  • Este ușor de observat: la metrou, în gară, pe bancă-n parc, la piață, la bazar, adâncit până la bust în maldăre de haine la second-hand; citește Național, Click, Libertatea sau orice ziar care are mai mult de o poză cu o fată fără ținută adecvată.
  • Răspnde la nickname-uri ca Gicu Șchiopu, Adi din Ferentari, Gogu de pe Colentina sau Bebe de la Slobozia.
  • Stă cu televizorul 10 ore pornit, cu sonorul dat la refuz, pe Antena 3.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare