HomeSocialGuerrilla ONGistică și crucificarea netovarășului Marius Bostan

Guerrilla ONGistică și crucificarea netovarășului Marius Bostan

Fratele sovietic veghează. E greu de recunoscut, căci basca a fost înlocuită cu șapca de firmă iar ceasul Pobeda cu device-ul google. În labe nu mai ține portavocea, ci un Iphone 6 iar leafa nu și-o mai ia în ruble și cu japca, ci în euro, pe card. Metamorfoza proletarului 2.0 este completă și complexă. E democrat, al dracului, susține parlamentul, vorbește despre Constituție sau drepturi civile și moare de grija sărmanilor. Așa, la mișto!

După succesul relativ obținut de tinerii frumoși din ongheurile de stânga care l-au debarcat pe chiloțarul propus de Cioloș la sănătate de pe lista virtualilor miniștri, hoardele civile cu vederi marxiste au primit o nouă țintă. Caninii rezerviștilor s-au înfipt adânc în beregata domnului Marius Bostan, fost lider al tineretului universitar PNȚCD, recent uns ministru al Comunicațiilor. Atacul ghiolbănesc al proletarilor 2.0 s-a concentrat pe motive estetice, așa cum le place apostolilor cu vederi comuniste să lovească. Adepții moscoviți ai libertății de exprimare izvorâte din necesitatea înțeleasă a autocenzurii l-au acuzat de Bostan că este incompatibil cu valorile lor morale și de integritate (te umflă râsul și se sparie gândul!) din moment ce are oarece simpatii în legătură cu platforma inliniedreaptă.net. Și numai că are simpatii, are și acte care atestă că domeniul este înregistrat pe numele lui. Spre ilustrarea păcatului impardonabil comis de viitorul ministru de sorginte țărănistă, deci legionară, deci fascistă, esteții limbajului politic corect citează niște postări ale unor cititori și câteva pasaje din articole găzduite de această platformă. Dejecția publicistică emană de pe platforma de aport ideologic Vox Publica, patronată spiritual de personaje rusofile, adăpate la troacele social – democrate, celebre pentru simpatia lor estică atât pe linie de portofel cât și pe linia doctrinară pe care o propagă utilizând ventilatoarele media.

Citește și Cu societatea civilă înainte!

Revenind la subiect, atacul clonelor kominternis-ongiste nu vizează doar platforma conservatoare. Vizat este Marius Bostan în calitatea lui de viitor ministru al Comunicațiilor. De ce Marius Bostan? O spune chiar împricinatul care explică într-un interviu acordat wall-street.ro cam ce-i trece prin cap să facă la minister: 

Am acceptat nominalizarea ca Ministru al Societății Informaționale pentru că am experiență în domeniu și consider că trebuie ca România să fructifice potenţialul dezvoltării Societăţii Informaţionale în regiune. În cadrul NATO, România și-a asumat misiunea de a coordona protecția spațiului cibernetic al Ucrainei, țară supusă unei agresiuni cibernetice și informaționale. Zeci de mii de români sunt specialişti de vârf în domeniul tehnologiei informaţiei şi al comunicaţiilor în toată lumea, iar România trebuie să profite de această resursă excepțională”.

Adică ce vrea netovarășul acesta să facă? Să blocheze maica Rusie în războiul electronic din Ucraina. Să blocheze rusificarea www-ului în regiune și să nu permită kazaciocul în spațiul virtual. Păi, asta nu se poate frate! Nu în România, unde jumătate din oficialii de rang înalt care și-au tocit sau își tocesc izmenele pe la  guvern sunt în solda Rusiei. Așa s-a născut, probabil, și manevra puturoasă de la Vox Pulica și protestul abulic al unor oengheuri ticsite de socialiști imberbi care cereau excluderea lui Bostan din viitorul guvern pe motiv că ar tolera limbaj incorect pe o platformă online ce găzduiește opinii libere. Adică n-avea bască.

Luat strict sub aspect faptic, incidentul pare unul minor. Numai că, deși neimportant și fără finalitate, atacul marțienilor cu bască ne arată cam cum lucrează băieții când au ceva de schimbat și de manufacturat în spațiul public. Așa se nasc protestele de tip uniți nu știu ce dracului salvăm sau revoltele din piață ale tinerilor frumoși care urlă din rărunchi că nu mai vor partide. Uriașul cu minte de copil care este mulțimea n-are nevoie decât de o acadea ca să demoleze șandramaua. Iar acadeaua vine prompt, sub formă de civism, limbaj politic corect, discriminare pozitivă sau alte asemenea bazaconii de la nenea Vladimir. Și nu numai de la el.

PS. Guvernul lui Cioloș este foarte mișto! Regăsim carnivori-bugetofagi de la stînga, fete de dreapta picate-n freză de admirație pentru valorile democratice, ceva Soroș și marea finanță mondială, puțin FMI, mă rog, divesitate de grădină zoologică. Lipsește doar Ion Iliescu ca balamucul să fie complet. Nu știm încă pe câte voci va cânta și cine ține sforile. 

Citește și Legea dreptului la Revoluție

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare