Hai să dăm din mână, din nou împreună(?)

de Monica Alexandru , 12 decembrie 2013
Presedintele PNL, Crin Antonescu si presedintele PSD, Victor Ponta participa la dezbaterea pe problemele sistemului sanitar din Romania, organizata la Hotel Pullman din Bucuresti

Se pare că, impresionat de spectacolul oferit la funeraliile lui Mandela de cel care a interpretat după ureche limbajul semnelor, prim-interpretul nostru Victor Ponta s-a hotărât să adopte procedura şi pe scena politică românească. Nemaiavându-l la dispoziţie pe virtuozul interpretărilor false, Andrei Zaharescu, detaşat să mimeze misiuni consulare în Africa proaspăt decedatului, Ponta oscilează, deocamdată, între două opţiuni: să îşi angajeze propriul alter ego, ca fiind cel mai aproape de original în mimarea rolului de Prim-Ministru, deputat, Şef de partid şi ce s-o mai crede el în relaţia cu publicul; sau să apeleze la bunul său prieten, coleg şi partener de coaliţie Crin Antonescu în a face pe însărcinatul cu gesturile nepotrivite către popor.

Cum însă eternul maratonist în cursa pentru Cotroceni pare să fi fost brusc trezit din somn, ceea ce îl face să vorbească tot mai fără şir şi pe contre cu Premierul, acesta din urmă e sfătuit de consilieri să evite varianta cu o dublură cuvântând defazat chiar şi când foloseşte doar mâinile în exprimare. Existând riscul ca interpretul să arate mijlociul electorilor fideli nu doar întâmplător, ci şi din cauza unui deget băsist din ce în ce mai prietenos la spatele său. Până la urmă, sângele de dreapta apă nu se face, iar vodca şi whiskeyul, chiar dacă se mai ceartă pe raftul politicii, tot prin fermentaţia unor investiţii în agricultură se obţin. Iar individul care a dat aiurea din mână la ceremonia africană tocmai s-a justificat prin schizofrenia de care ar suferi, care îl face să audă voci. Din semnele percepute în ultimul timp dinspre înviatul Antonescu, unii trag concluzii cum că ar suferi de halucinaţii auditive cu vocea lui Băsescu pe drumul Damascului: Crine, Crine, cât o să mă mai prigoneşti?


Exclusiv online

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

+