HomeSocialHollande expulzat, pentru sângele vărsat!

Hollande expulzat, pentru sângele vărsat!

Azi-noapte, taman pe când trăia și Hollande mai frumos visul de aur al omenirii, cu milioane de mânuțe negre, galbene, albe și roșii înlănțuite într-o odă a bucuriei de-a lungul și de-a latul planetei, au venit niște băieți răi, setați pe ”Allahu Akbar” și l-au trezit din reverie cu bombe și Kalașnikoave. Gălăgia a fost atât de puternică, încât până și doamna Merkel, de la Berlin, a fost sculată în toiul nopții și a început să întrebe, buimacă ”Was ist das?”.

Păi ce să fie, doamnă? E ceea ce ați comandat. Pentru că, nu știu dacă v-a zis cineva, dar la friptanele alea de imigranți arabi cu diplome de ingineri, doctori, profesori etc, pe care le-ați dorit la cină, ca să împănați mai bine economia germană îmbătrânită, s-au dat, din oficiu, și niște zgârciuri cu dinamită la brâu. E ca-n bancul cu vulturii flămânzi: ”Cine nu papă bătăturică nu primește ochișor”. Acum, ar trebui să intre în pământ de rușine frau Merkel, musiu Hollande și alți imbecili stângiști care astă vară ne bateau obrazul că nu suntem creștini adevărați, că nu empatizăm cu musculoșii ăia broneți și atât de săraci încât aveau cu toții doar iPhone 5 și adidași Nike. Ei, uite că, din toată săracia lor, au pus mână de la mână și și-au mai luat niște mitraliere, niște grenade, niște explozibil, și-au îmbrăcat cea mai bună vestă cu dinamită pe care o aveau și au plecat la randevu cu fecioarele alea promise de Profet.

Dar nu fundamentaliștii arabi sunt principalii vinovați pentru ce s-a întâmplat, ci politicienii europeni. În numele corectitudinii politice, acești ipocriți au dat toate drepturile unor indivizi care nu ne rezervă decât dreptul de a muri. Mulți susțin acum că toți arabii ar trebui expulzați din Europa. E prea târziu, băieți, unii arabi sunt la a treia generație (sau chiar a patra, că ăștia se împuiază mai ceva ca șoarecii) pe pământ european, sunt deja cetățeni francezi, germani, britanici etc, cum să-i mai dai afară pe toți? Nu ei ar trebui expulzați, ci alde Hollande, Merkel, Juncker și alți ipocriți care au strâns șarpele la sân. Ăștia ar trebui alungați în pustiurile Siriei, să predice acolo despre multiculturalism și iubirea de aproape.

Citește și Când nimeni nu mai are respect pentru viață, Allahu-i-barbar!

Partea cu adevărat nasoală, în toată povestea asta, e însă alta. Nu, oricât ar părea de curios, pericolul cel mai mare acum nu îl reprezintă amenințarea teroriștilor ISIS că vor porni într-un lung turneu de Crăciun prin Roma, Londra și Washington, ca să ofere publicului un concert de neuitat la mitraliere și bombe artizanale. Adevăratul pericol îl reprezintă vigoarea nemaipomenită pe care o vor cunoaște acum mișcările extremiste din țările Europei. Vrând să scape de o Europă musulmană, europenii înșiși vor vota o Europă totalitară, cu mici dictatori teleghidați, de departe, de eternal amic al civilizației occidentale, Putin.

Și să nu-l prind pe vreunul urlând acum pe Facebook că bine le-a făcut sataniștilor ălora din clubul Bataclan, că ascultau muzică rock și i-a pedepsit Dumnezeu, fiindcă zău de nu merg în fața la Patriarhie și mă detonez lângă dubița Patriarhului, cu o cutie cu moaște artizanale!

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare