Horoscopul românesc (partea a II-a)

de Mihai Cernea , 01 mai 2013

Pe principiul după care este construită și Catedrala Neamului, m-am gândit, săptămâna trecută, că – să nu se mai ia după străini. Vă prezint partea a II-a a zodiacului național, cu încă trei zodii inspirate de mirosul de mici de 1 Mai:

Conservatorul – Nativii zodiei Conservator au o problemă cu chestiile noi, indiferent că e vorba de muzică, sex, cărți sau vicii. Pe ei nu-i interesează exact despre ce era vorba, tot ce era pe vremuri era mai bun, mai sănătos, mai moral. Cu cât mai vechi, cu atât mai bine. Recunoști un Conservator cu ușurință: sunt bătrânii ăia care o țin langa cu „Tinerii din ziua de azi…”, tinerii de 25 de ani care se uită cu dispreț la adolescenții făcând exact ce făceau și ei acum câțiva ani sau la copiii care învață bine la chimie (cui naiba îi place chimia, acum sincer!?).

Parteneri posibili: Raluca Moianu, șahiștii din Cișmigiu, cântărețe de muzică populară.

Personalități cunoscute: Dan Puric, 80% dintre angajații TVR, Puiu Hașotti, David Cameron.

Cocalarul – Norocoșii născuți în zodia Cocalar preferă culorile țipătoare și grătarele pe plajă sau în fața blocului. Niște oameni de o sensibilitate rară, plâng pe una dintre baladele de dragoste ale lui Alex Velea și se uită la Acces direct – pentru dramă, bineînțeles. Îi găsești peste tot, nu ai cum să te ascunzi de ei, ba chiar există șanse ca, fără să-ți dai seama, să fii unul dintre ei…

Persoane compatibile: în principiu, oricine în afară de metaliști și Andrei Pleșu.

Personalități cunoscute: toată distribuția serialului „Iubiri secrete” de pe Prima TV, Mircea Badea, Andreea Mantea.

Șomerul – Cu o natură rătăcitoare, cei născuți sub semnul astrului Șomer nu au niciodată un loc de muncă stabil. Persoană sociabilă, un Șomer e gata mereu să-ți povestească la o bere despre afacerile excepționale pe care le are în pregătire și care îi vor aduce zeci de mii de euro. Acum însă, trebuie să-i faci cinste cu berea aia că are tot felul de investiții. Principala sa sursă de venit este pensia părinților.

Persoane compatibile: oricine le oferă șansa de a face niște bani fără să muncească.

Personalități cunoscute: Remus Cernea, Serghei Mizil, Stelian Ogică.

Exclusiv online

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

+